Επιλογή Σελίδας

Με τον πιο ευχάριστο τρόπο έκλεισε μια ακόμη σχολική χρονιά στο Νηπιαγωγείο και τον Παιδικό Σταθμό της Χ.Α.Ν.Θ.! Οι μικροί μας μαθητές προετοίμασαν και παρουσίασαν στους αγαπημένους τους μουσικοθεατρικές παραστάσεις που εντυπωσίασαν και συγκίνησαν.

Τον κύκλο των εκδηλώσεων άνοιξε το νηπιαγωγείο με την καθιερωμένη γιορτή λήξης της χρονιάς στις 4 Ιουνίου με τίτλο «Με ένα κόκκινο μπαλόνι…», με αφορμή τα ταξίδια. Το θέμα δεν επιλέχτηκε τυχαία, αλλά προκύπτει ως ολοκλήρωση του project που ξεκίνησαν να δουλεύουν οι δασκάλες από την αρχή του 2019 και έτσι συνέχισαν μέχρι το τέλος. Τα νηπιάκια της Χ.Α.Ν.Θ. υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους Χριστίνας Ρεΐση και Βάνας Σκόδρα εντυπωσίασαν το κοινό για μία ακόμη χρονιά! Η παράσταση ήταν μια συλλογική προσπάθεια παιδιών και γονέων που ενδυνάμωσε τις σχέσεις, αύξησε τη δυναμική της ομάδας μας και πρόβαλλε το όμορφο παιδαγωγικό κλίμα του σχολείου μας.

Τη σκυτάλη πήρε το τμήμα Β, το οποίο στις 12 Ιουνίου παρουσίασε στο Θεατράκι της Χ.Α.Ν.Θ. μια μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Χορεύοντας στο Αιγαίο». Αυτή τη φορά η σκηνή του θεάτρου γέμισε με νησιώτικους χορούς, οι οποίοι ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους, και ήταν μια υπέροχη δουλειά των παιδαγωγών μας Όλγας Κώνα και Κλαίρης Βέλλιου.

Την ίδια μέρα, το Γ Τμήμα του Παιδικού Σταθμού χόρεψε και τραγούδησε στον ρυθμό του Μάνου Χατζηδάκη «Οδός Ονείρων Χ.Α.Ν.Θ.», όπου οι νότες μας οδήγησαν σε ένα παλιό ξύλινο κουτί το οποίο έκρυβε μέσα του εικόνες, μελωδίες και αρώματα μια άλλης εποχής. μια εξαιρετική παράσταση την οποία επιμελήθηκαν οι παιδαγωγοί Μιχαέλα Κυριακοπούλου και Πένια Παπαδοπούλου,

Τα μικρούλια της Χ.Α.Ν.Θ., το Α’ Τμήμα του Παιδικού Σταθμού, παρά το νεαρό της ηλικίας του, οργάνωσε και αυτό και μας παρουσίασε τη δική του γιορτούλα, «Γοργόνες και ναύτες», με πολύ χορό και τραγούδι, την οποία επιμελήθηκαν οι δασκάλες Πελεκίδου Πόπη και Βογιατζή Νατάσσα.

Τον κύκλο των εκδηλώσεων έκλεισε το Τμήμα των προνηπίων την Πέμπτη 13 Ιουνίου με μια παράσταση ευχάριστη και διασκεδαστική, αλλά ταυτόχρονα γεμάτη με περιβαλλοντικά μηνύματα, με τίτλο «Μήνυμα από τον κόσμο του βυθού» όπου οι μικροί μας φίλοι μαζί με τις δασκάλες τους, Βίκυ Καναβούρα και Ειρήνη Γιασανακοπούλου μάγεψαν για μια ακόμη φορά τους αγαπημένους τους που γέμισαν το Θεατράκι της Χ.Α.Ν.Θ. για να τους απολαύσουν!

Share This