Επιλογή Σελίδας

Η AEGEAN σταθερός υποστηρικτής και χορηγός του Αθλητισμού της Χ.Α.Ν.Θ. ανανεώνει την εμπιστοσύνη της για τα 2 επόμενα χρόνια ως αποκλειστικός αερομεταφορέας των αθλητών και των ομάδων του σωματείου.  Την Τρίτη 28 Ιουνίου το πρωί επισκέφθηκε και ξεναγήθηκε στους χώρους του Αθλητικού Κέντρου της Χ.Α.Ν.Θ. – Μίμης Τσικίνας η κ. Μαρίνα Σπυριδάκη, Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων της AEGEAN ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε διανομή και παρουσίαση του βιβλίου για το περιβάλλον «Η Υπόσχεση του Ζέφυρου» από τη συγγραφέα κ. Ναταλία Νικολαΐδη, για τα παιδιά που συμμετέχουν στις Ακαδημίες και στα Sports Camps.

Η συνεργασία της AEGΕΑΝ με τη Χ.Α.Ν.Θ. ξεκίνησε το 2019 αναγνωρίζοντας τη μακροχρόνια και θετική συνεισφορά του σωματείου στα παιδιά και τη νεολαία της πόλης και γρήγορα μετεξελίχθηκε σε μια ευρύτερη εταιρική σχέση που στηρίζει τόσο την προσπάθεια των αθλητών και των προπονητών της Χ.Α.Ν.Θ. όσο και τη θέληση της AEGEAN να βρίσκεται κοντά στους νέους της Θεσσαλονίκης με πρακτικό τρόπο. Έτσι σήμερα όπως και για τα επόμενα 2 χρόνια η AEGEAN αποτελεί τον αποκλειστικό χορηγό αερομεταφορών των αθλητών και τμημάτων της Χ.Α.Ν.Θ. που αγωνίζονται σε εθνικές κατηγορίες.

Στο πλαίσιο αυτό η AEGEAN, αγκάλιασε και τις θερινές παιδικές δραστηριότητες και τα Sports Camps  που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στο Αθλητικό Κέντρο της Χ.Α.Ν.Θ. – Μίμης Τσικίνας διοργανώνοντας για τα παιδιά που συμμετέχουν εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου για το περιβάλλον «Η Υπόσχεση του Ζέφυρου» και γνωριμίας με τη συγγραφέα του κ. Ναταλία Νικολαΐδη. Τα παιδιά που παρακολούθησαν την εκδήλωση  είχαν τη δυνατότητα να παραλάβουν το βιβλίο, να ακούσουν αποσπάσματά του από την ίδια τη συγγραφέα, να της υποβάλουν ερωτήσεις για τους ήρωες του βιβλίου αλλά και να μοιραστούν τους προβληματισμούς τους μαζί της για το πώς αντιλαμβάνονται με τα δικά τους μάτια τις προκλήσεις της κλιματικής κρίσης αλλά και πώς μπορούν να φέρουν την αλλαγή με τις πράξεις και τη συμπεριφορά τους.

«Με μεγάλη χαρά βρέθηκα σήμερα στη Χ.Α.Ν.Θ. και στην αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη με την AEGEAN για να παρουσιάσω σε μια ομάδα νέων το καινούριο μου βιβλίο, «Η Υπόσχεση του Ζέφυρου» που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Εν Πλω. Πρόκειται για μια περιπέτεια μέσα από την οποία τρεις φίλοι κάνουν κάποιες σοβαρές ανακαλύψεις σχετικά με τη ζωή στον Ζέφυρο και ένα προσκείμενο μέλλον το οποίο κάποιοι προσπαθούν να καλύψουν. Μέσα από αυτό το ταξίδι δίνεται η ευκαιρία στους νέους ν’ ανακαλύψουν πόσο η κλιματική αλλαγή, οι οικολογικές καταστροφές αλλά ακόμη και οι μικρές, αλόγιστες, καθημερινές πράξεις όλων μας, βάζουν τελικά σε κίνδυνο, το περιβάλλον, τη ζωή και το μέλλον του πλανήτη μας. Μικροί, μεγαλύτεροι και μεγάλοι, θα κληθούν να σκεφτούν πόσο έτοιμοι είναι να αναλάβουν δράση και να συμβάλουν όλοι μαζί στην αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών προκλήσεων.», δήλωσε η συγγραφέας του βιβλίου και στέλεχος πολυεθνικών επιχειρήσεων κ. Ναταλία Νικολαΐδη.

«Η  συνεργασία της AEGEAN με τη Χ.Α.Ν.Θ., η εμπιστοσύνη και η φιλία των ανθρώπων της και κυρίως το χαμόγελο των αθλητών και των παιδιών που στηρίζουμε την αγάπη τους για τον αθλητισμό, μας γεμίζει ικανοποίηση καθώς μας επιτρέπει να στηρίζουμε το μέλλον τους ενώ παράλληλα  αποτελούμε μέρος της πόλης που τόσο αγαπάμε.  Η σημερινή επίσκεψη και η δράση  διανομής και παρουσίασης του βιβλίου της κ. Νικολαΐδη εντάσσεται στη συστηματική προσπάθεια της AEGEAN να προωθήσει τη συζήτηση για τη συμβολή των νέων σε ένα βιώσιμο και περισσότερο πράσινο μέλλον», δήλωσε η Μαρίνα Σπυριδάκη, Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων της AEGEAN.

Ο Γενικός Διευθυντής της Χ.Α.Ν.Θ., Βασίλης Ιωάννου μίλησε για τη διαχρονική σχέση της Χ.Α.Ν.Θ. με την πόλη και την τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα τα παιδιά και τους νέους. Αναφέρθηκε στην ανάγκη για συνεργασία και τη σύνδεση των επιχειρήσεων με οργανισμούς που παράγουν κοινωνικό και πολιτιστικό έργο για την επίτευξη του μέγιστου δυνατού αποτελέσματος: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε σήμερα στο Αθλητικό Κέντρο της Χ.Α.Ν.Θ. – Μίμης Τσικίνας την εκπρόσωπο της AEGEAN, κ. Μαρίνα Σπυριδάκη και την ευχαριστούμε θερμά για την έμπρακτη συμβολή στην υλοποίηση των προγραμμάτων μας. Με ιδιαίτερη θέρμη καλωσορίζουμε και την κ. Ναταλία Νικολαΐδη, την ευχαριστούμε για την προσφορά του βιβλίου της και της ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδο στις προθήκες των βιβλιοπωλείων.».

Ο Διευθυντής Αθλητισμού της Χ.Α.Ν.Θ., Δημήτρης Καραΐσκος αναφέρθηκε στην ιστορική διαδρομή του σωματείου στον αθλητισμό και στην καθημερινή προσπάθεια που γίνεται μέσα από τις ακαδημίες αλλά και τις αγωνιστικές ομάδες που φέρνουν τη Χ.Α.Ν.Θ. στις πρώτες θέσεις στην κατάταξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τα αθλητικά σωματεία: «Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε την ευκαιρία να σας υποδεχτούμε στη Χ.Α.Ν.Θ. και να σας ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη στις ομάδες και τους αθλητές μας. Είναι σημαντικό να μοιραζόμαστε με τους συνεργάτες μας τις ίδιες αξίες και ιδανικά, να συμμερίζονται το όραμά μας και να είναι δίπλα μας στην υλοποίηση του έργου μας.».

 

 

Share This