Επιλογή Σελίδας

Μια όμορφη συνάντηση πλημμυρισμένη από νοσταλγικές αναμνήσεις έλαβε χώρα στην Νίκαια. Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 100 χρόνια του Μπάσκετ, η Χ.Α.Ν. Νίκαιας τίμησε τον βετεράνο καλαθοσφαιριστή της Χ.Α.Ν.Θ. και πρεσβευτή του Μουσείου μας Λάκη Τσάβα σε μια σεμνή εκδήλωση που έγινε με την παρουσία εκλεκτών καλεσμένων.

Το «παρών» έδωσε ο υπερδραστήριος Διευθυντής της ΧΑΝ Νικαίας Παντελής Μαριακάκης. Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νικαίας και Διευθυντής Αθλητισμού της Χ.Α.Ν.Ν. Λευτέρης Χατζηπαυλίδης, ο Βύρων Κρίθαρης (πρόεδρος των βετεράνων καλαθοσφαιριστών) , ο Δαμιανός Χατζηδοκόκκινος, πρώην αθλητές όπως ο Θόδωρος Βαμβακούσης, ο Κώστας Μπογατσιώτης, ο Αντρέας Κουτσούρης, ο Σπύρος Σταματιάδης, ο Κούλης Τσίχλας, ο Αργύρης Ματιάτος, ο Μανώλης Λεκάκης,  ο Βασίλης Νυδριώτης κ.α.

Το ραντεβού δόθηκε στα γραφεία της Χ.Α.Ν. Νίκαιας με τον Λάκη Τσάβα στην διάρκεια της ομιλίας του να αναφέρεται στο έργο της ΧΑΝΘ και στην προσπάθεια ανάπτυξης του Μουσείου. Στην συνέχεια τον λόγο πήραν οι κ.κ. Μπογατσιώτης και Βαμβακούσης που αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων και στην ανάγκη περαιτέρω συνεργασίας  των ΧΑΝ ενώ ο κ. Μπογατσιώτης  μίλησε και για τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η κατασκήνωση της ΧΑΝ στο Πήλιο. Ο Λάκης Τσάβας πρόσφερε μια φανέλα της ΧΑΝΘ στον κ. Βαμβακούση όπως και το Λεύκωμα με την 100χρονη ιστορία της μπασκετικής ΧΑΝΘ.

Στην συνέχεια οι παρευρισκόμενοι φωτογραφήθηκαν στο ανοικτό ιστορικό γήπεδο της ΧΑΝ.Ν. στην Οσία Ξένη που βρίσκεται δίπλα από το «Μπλόκο της Κοκκινιάς».

«Θυμηθήκαμε τα παλιά, γελάσαμε, τραγουδήσαμε σε μια ωραία συνάντηση μεταξύ παλιών συναθλητών, αντιπάλων αλλά πάνω από όλα φίλων», είπε  κ. Τσάβας.

 

Share This