Επιλογή Σελίδας

Η Χ.Α.Ν.Θ. συνέβαλε καθοριστικά στην μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η διεξαγωγή του 48ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων στο Αθλητικό της Κέντρο «Μίμης Τσικίνας» κερδίζοντας τις εντυπώσεις.  

Εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας, εκπρόσωποι ομάδων αλλά και προπονητές, αναφέρθηκαν στην συμβολή που είχε η ΧΑΝΘ προκειμένου να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο αυτή η 5θήμερη γιορτή του Μπάσκετ.

«Ευχαριστούμε θερμά την ΧΑΝΘ για την όμορφη φιλοξενία στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της, ήταν μια διοργάνωση που άφησε σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις», σχολίασε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ Τάκης Τσαγκρώνης.

«Αποδείχθηκε και στην πράξη πως η επιλογή της ΧΑΝΘ ήταν η καλύτερη δυνατή. Πρόκειται άλλωστε για ένα  σωματείο που συνέβαλε στα μέγιστα στην έλευση και διάδοση του μπάσκετ στην Ελλάδα. Ευχαριστούμε την Αδελφότητα για την μεγάλη αγκαλιά, την βοήθεια και την στήριξή της στην επιτυχία της διοργάνωσης», είπε ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ και μέλος του δ.σ. της ΕΟΚ Σάββας Λόρτος.

Η ΧΑΝΘ στη διάρκεια του Final-6 διοργάνωσε ξεχωριστές ξεναγήσεις για τις ομάδες στο Μουσείο του Μπάσκετ , παρέθεσε ως «οικοδέσποινα» της διοργάνωσης, δεξίωση στις αποστολές των συλλόγων που μετείχαν. Παράλληλα προσκάλεσε και είχε την ευκαιρία να φιλοξενήσει  στις εξέδρες της πλήθος εκπροσώπων(προπονητές , αθλητές, παράγοντες) του Ελληνικού μπάσκετ όπως ο Νίκος Ζήσης, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο  Ευάγγελος Λιόλιος, ο Άγγελος Παπανικολάου κ.α.

Στην τελετή της λήξης, το «παρών» έδωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος παρέλαβε μια τιμητική πλακέτα μαζί με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού-Νεολαίας-Εθελοντισμού Αθανάσιο Αλέξανδρο Μπαρμπουνάκη από τον γ.γ. της ΕΟΚ Τ. Τσαγκρώνη.

Οι κ.κ. Ζέρβας και Τσαγκρώνης ήταν αυτοί που από κοινού παρέδωσαν το κύπελλο και τα μετάλλια στον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού-Νεολαίας-Εθελοντισμού Θεσσαλονίκης Αθανάσιος Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης και ο γενικός γραμματέας της ΕΚΑΣΘ Αντώνης Μαυρογένης έκαναν την απονομή στον 2ο της κατάταξης Προμηθέα Πάτρας.

Ο πρόεδρος της ΧΑΝΘ Ιωάννης Σωσσίδης και ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων και μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΘ, Λάμπρος Τάκης έδωσαν τα μετάλλια στους παίκτες του Περιστερίου (3η θέση). Στην ΔΕΚΑ(4η θέση) η απονομή έγινε από την αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Βούλα Πατουλίδου.  Την 5η θέση έλαβε ο Λεύκιππος Ξάνθης και την 6η τα Φανάρια Νάξου.

Η τελική βαθμολογία

Ολυμπιακός 10

Προμηθέας Πάτρας 9

Περιστέρι  8

ΔΕΚΑ 7

Λεύκιππος Ξάνθης 6

Φανάρια Νάξου 5

Η πρωταθλήτρια ομάδα του Ολυμπιακού

 

 

 

 

 

 

 

Από αριστερά διακρίνονται οι: Α. Μπαρμπουνάκης, Μ. Γιαννουζάκος,Β. Πατουλίδου, Κ.Ζέρβας, Δ. Καραΐσκος , Τ. Τσαγκρώνης, Γ. Σωσσίδης, Α. Μαυρογένης

 

 

 

 

 

 

 

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κ.Ζέρβας, με τον Διευθυντή Αθλητισμού της ΧΑΝΘ Δ.Καραΐσκο

 

 

 

 

 

 

 

Οι κ.κ. Τσαγκρώνης-Μπαρμπουνάκης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This