Επιλογή Σελίδας

Η οικογένεια της Χ.Α.Ν.Θ. πενθεί την απώλεια του Γιώργου Ζαχαρόπουλου, ενός ανθρώπου με ισχυρούς δεσμούς αλλά και με μεγάλη προσφορά στην Χ.Α.Ν.Θ.

Ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1947 και από μικρή ηλικία μυήθηκε στα …μυστικά του αθλητισμού μέσω της Αδελφότητας. Υπήρξε κατασκηνωτής στον Αϊ Γιάννη Πηλίου αλλά και αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Διετέλεσε μέλος Επιτροπών  της Χ.Α.Ν.Θ.

«Ήταν ένας σεμνός, σοβαρός και αξιοπρεπής άνθρωπος και επιστήμονας. Συνεργάστηκα μαζί του καθώς διετέλεσε υπεύθυνος του τμήματος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης ενώ ως αρχιτέκτονας , υπήρξε ένας εκ των επιβλεπόντων μηχανικών των έργων αξιοποίησης του ακινήτου οικοπέδου της Χ.Α.Ν.Θ. στο οποίο, όπως ήδη γνωρίζετε στεγάστηκε το νέο κλειστό μας γήπεδο. Μάλιστα, ο αείμνηστος Γιώργος Ζαχαρόπουλος έκανε δωρεά αυτούς τους μισθούς που αντιστοιχούσαν στην επίβλεψη του έργου στο τμήμα του πινγκ πονγκ αλλά και στην κατασκήνωση του Αϊ Γιάννη στο Πήλιο », θυμάται ο επί σειρά ετών Γενικός Διευθυντής της Χ.Α.Ν.Θ. Χρήστος Τριγωνάς.

Τον «δρόμο» της Χ.Α.Ν.Θ. ακολούθησαν και τα παιδιά του Γιώργου Ζαχαρόπουλου. Ο γιος του Τάσος υπήρξε πρωταθλητής παμπαίδων στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης ενώ πολλές πρωτιές και διακρίσεις με την ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ.  είχε και η κόρη του Λόλα.

Η Χ.Α.Ν.Θ. εκφράζει τα θερμά της  συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Share This