Επιλογή Σελίδας

Αντιπροσωπεία της Χ.Α.Ν.Θ. προσκλήθηκε και έδωσε το «παρών» σε ειδική εκδήλωση που φιλοξενήθηκε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης για την επίσημη παρουσίαση του ντοκιμαντέρ Hoop Cities (με θέμα την μπασκετική Θεσσαλονίκη) σε μια παραγωγή του ΝΒΑ.

Εκ μέρους της Χ.Α.Ν.Θ. το παρών έδωσε η πρόεδρος της Αδελφότητας Ελένη Αθανασιάδου, οι βετεράνοι διεθνείς καλαθοσφαιριστές Μιχάλης Γιαννουζάκος, Διονύσης Ανανιάδης κι ο διευθυντής Αθλητισμού της ΧΑΝΘ Δημήτρης Καραΐσκος. «Είναι μια μεγάλη παραγωγή, κάτι που είχα την ευκαιρία να αντιληφθώ με αφορμή την συμμετοχή μου στο ντοκιμαντέρ. Είναι τιμητικό για την Θεσσαλονίκη όπως τιμητικές είναι και οι αναφορές για την ΧΑΝΘ και τον ρόλο που διαδραμάτισε και διαδραματίζει για το μπάσκετ», δήλωσε ο Μιχάλης Γιαννουζάκος.

Στο  ντοκιμαντέρ συμμετέχει επίσης ο Διονύσης Ανανιάδης: «Ένας κορυφαίος παγκόσμιος οργανισμός επέλεξε να αφηγηθεί την ιστορία κάποιων πόλεων με μπασκετικό παρελθόν, μια από αυτές ήταν και η Θεσσαλονίκη. Σημείο αναφοράς της μπασκετικής Θεσσαλονίκης είναι ασφαλώς η ΧΑΝΘ γεγονός που καταγράφει το ντοκιμαντέρ το οποίο περιλαμβάνει μαζί με τις συνεντεύξεις μας πλάνα από το Αθλητικό Κέντρο «Μίμης Τσικίνας», το Μουσείο μας όπως και το κλειστό γήπεδο Τάκης Ταλιαδώρος», είπε.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο  Γιώργος Αϊβάζογλου, με την ιδιότητα του Head of Fan Engagement and Direct-to-Consumer του ΝΒΑ σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Το ντοκιμαντέρ παρακολούθησαν μεγάλες δόξες του Ελληνικού μπάσκετ όπως οι: Χάρης Παπαγεωργίου, Μπάνε Πρέλεβιτς, Τζον Κόρφας, Ευθύμης Ρεντζιάς, Γιώργος Μπαλογιάννης, Γιάννης Γιαννούλης κ.α.

Στο επεισόδιο Hoop Cities με θέμα την Θεσσαλονίκη εμφανίζεται  ο Hall of Famer και θρύλος του Άρη και του ελληνικού μπάσκετ Νίκος Γκάλης, ο οποίος αφηγείται τις πλούσιες εμπειρίες του,  η σπουδαία Εβίνα Μάλτση, ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ο Νίκος Χατζηβρέττας καθώς και ο πρώην δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Στην συζήτηση που προηγήθηκε πριν από την προβολή συμμετείχαν επίσης οι τηλεσχολιαστές της Novasports και Cosmote Δώρα Πατέλη και Βασίλης Σκουντής.

 

Share This