Επιλογή Σελίδας

Η Χ.Α.Ν.Θ. δίνει το παρών σε ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός για την πόλη της Θεσσαλονίκης όπως είναι το  20ο Συνέδριο Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής με τίτλο: «Σύγχρονα και Εναλλακτικά Μοντέλα Ανάπτυξης της Αθλητικής Βιομηχανίας».

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής (ΕλλΕΕΔΑΑ) και πραγματοποιείται στο Mediterranean Palace Hotel, από 24- 26 Ιανουαρίου 2020.

Μεταξύ των ομιλητών του συνεδρίου θα είναι ο Διευθυντής Αθλητισμού και Αθλητικού Κέντρου Χ.Α.Ν.Θ. Ήρων-“Μίμης Τσικίνας” Δημήτρης Καραΐσκος ο οποίος θα λάβει μέρος στην θεματική ενότητα που αφορά την «Οργάνωση Ακαδημιών»  που θα διεξαχθεί στην Κεντρική Αίθουσα ΔΙΑΣ.

Συντονιστής (στην συγκεκριμένη ενότητα συζήτησης) θα είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βοϊτσίδης, Αντιπρόεδρος ΕΣΗΕΜ-Θ και ομιλητές πλην του κ. Καραΐσκου είναι οι κ.κ.Θεόδωρος Ελευθεριάδης, Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, ΠΑΕ Ολυμπιακός και  Γιώργος Ροδινός, Νομικός, Γενικός Γραμματέας Ομίλου Φίλων Θαλάσσης. Η στρογγυλή τράπεζα με θέμα «Οργάνωση Ακαδημιών» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25/01, ώρα: 18:30 – 20:00.

Τα υπόλοιπα θέματα που θα αναπτυχθούν στο συνέδριο είναι:

*Επιχειρηματικότητα στον Αθλητισμό

*Χρηστή Διακυβέρνηση Αθλητικών Οργανισμών

*Η πρόκληση των Esports και των νέων τεχνολογιών στον αθλητισμό,  *Άσκηση και Κοινωνική Ευημερία

* Running Events – Δρομικά γεγονότα,

*Personal Training και τάσεις στο Fitness

*Αθλητικός Τουρισμός.

Συνδιοργανωτές του Συνεδρίου είναι το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και το Εργαστήριο Διοίκησης Αθλητισμού Τουρισμού και Αναψυχής του ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ.

 Εγγραφή στο συνέδριο

Κόστος Συνδρομής για το συνέδριο: 30 ευρώ για σύνεδρους, 15 ευρώ για φοιτητές/ριες (περιλαμβάνει το δικαίωμα παρουσίασης εργασιών, προφορικών ή αναρτημένων)

Επικοινωνία

Για οτιδήποτε αφορά το συνέδριο μπορείτε να επικοινωνείτε στο email:[email protected]

Συντονιστής συνεδρίου

 Συντονιστής του συνεδρίου είναι ο κος Γκανάτσιος Γεώργιος

Share This