Επιλογή Σελίδας

Το together είναι η πρώτη κοινότητα στη Θεσσαλονίκη που υποστηρίζει νέους/νέες επαγγελματίες μέσα από ένα ολιστικό πρόγραμμα 3 μηνών (Οκτώβριος-Δεκέμβριος 2022) σε 4 πυλώνες:

#togetnetwork #togetskills #togetwellbeing #togetevents

Η ανάγκη για το together γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη εν μέσω καραντίνας, όταν μεταξύ άλλων προκλήσεων, oι νέοι -και όχι μόνο- επαναπροσδιορίσαμε απότομα τις συνήθειες και την καθημερινότητα μας. Ακούγοντας λοιπόν τους νέους γύρω μας να βιώνουν απομόνωση, έλλειψη ευκαιριών, περιορισμό επαγγελματικής δικτύωσης, ήρθαμε αντιμέτωποι με ένα φαινόμενο, το οποίο θέλουμε να καταπολεμήσουμε μέσα από την κοινότητα νέων together!

O φορέας καινοτομίας among και η εταιρία ΤΙΤΑΝ συνεχίζουν δυναμικά την κοινότητα νέων επαγγελματιών together, παρουσιάζοντας τον 2ο κύκλο του προγράμματος και η Χ.Α.Ν.Θ. συμμετέχει ως συνεργάτης των δράσεων που αφορούν την ενεργοποίηση των νέων της πόλης και τον εθελοντισμό!

Σκοπός του προγράμματος είναι η δημιουργία μιας κοινότητας νέων επαγγελματιών (25-35 χρονών) στη Θεσσαλονίκη, η οποία:

  • Δικτυώνεται με τους φορείς της πόλης και τις ευκαιρίες που προσφέρουν #togetnetwork
  • Ενδυναμώνεται επαγγελματικά με εκπαιδεύσεις πάνω σε σύγχρονες δεξιότητες #togetskills
  • Συμμετέχει ενεργά στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης, διασκεδάζοντας, χαλαρώνοντας και προσφέροντας #togetwellbeing
  • Διοργανώνει εκδηλώσεις ανοιχτές στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης για ζητήματα που μας αφορούν σήμερα #togetevents

 

Γίνε κομμάτι του 2ου κύκλου της κοινότητας επαγγελματιών together (Οκτώβριο-Δεκέμβριο) για να δικτυωθείς, να γνωρίσεις νέους με παρόμοιες ανησυχίες με εσένα, να ανακαλύψεις τη Θεσσαλονίκη και τους ανθρώπους της.

Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα, εδώ.

Δηλώσεις Συμμετοχής μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, εδώ.

Share This