Επιλογή Σελίδας

                               

 

 

Θεσσαλονίκη, 29/10/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Χριστιανική Αδελφότης Νέων Θεσσαλονίκης διοργάνωσε Τελετή Εγκαινίων της νέας πτέρυγας του Μουσείου Μπάσκετ και των εξωτερικών γηπέδων της Χ.Α.Ν.Θ. την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019, 10:00 π.μ. στο Αθλητικό Κέντρο «Χ.Α.Ν.Θ. – Ήρων Μίμης Τσικίνας». Την Τελετή Εγκαινίων τίμησε με την παρουσία του η Α.Ε. Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος.

Στη Τελετή Εγκαινίων παρευρέθηκαν ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, οι βουλευτές Α’ Θεσσαλονίκης: Σταύρος Καλαφάτης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Στράτος Σιμόπουλος, Άννα Ευθυμίου, Δημήτρης Κούβελας, αντιδήμαρχοι και πολιτευτές, ο Πρόξενος των Η.Π.Α. στη Θεσσαλονίκη, Γκρέγκορι Φλέγκερ, η Νίκη Δανδόλου, Ειδική Γραμματέας Διαχειριστικής Αρχής του Interreg, ο Γεν. Γραμματέας της Ε.Ο.Κ., Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, ο Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.Θ., Σάββας Λόρτος, ο Πρόεδρος της ΟΣΕΚΑ, Τάκης Καλούδης, εκπρόσωποι ενώσεων διαιτητών, προπονητών, παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών, εκπρόσωποι του Άρη, του ΠΑΟΚ, του Ηρακλή, δεκάδες προπονητές, βετεράνοι καλαθοσφαιριστές, ενώ την Τελετή τίμησε με την παρουσία του η Αυτού Εξοχότης Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος.

Το έργο της νέας πτέρυγας του Μουσείου Μπάσκετ και της κατασκευής των γηπέδων ολοκληρώθηκε στα πλαίσια του έργου PROMO-YMC(H)A το οποίο εγκρίθηκε και υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG V-A «Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020» από τη Χ.Α.Ν.Θ., το Τμήμα Δημόσιας Υγείας – Υγειονομικής Περίθαλψης και Σπορ του South-West University “Neofit Rilski”, τον Δήμο Κορδελιού-Εύοσμου και τον Δήμο Razlog.

www.ymca.gr 

Project URL: promo-ymcha.eu

Share This