Επιλογή Σελίδας

Μια διοργάνωση υψηλού επίπεδου, ένα κορυφαίο αθλητικό event σε πανευρωπαϊκό επίπεδο φιλοξενεί η Χ.Α.Ν.Θ. στις εγκαταστάσεις της το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου.
Αναλυτικότερα, το Αθλητικό μας Κέντρο “Μίμης Τσικίνας» υποδέχεται το  POMEGRANATE Europe Top 16 Cup 2021, αγώνες στους οποίους συμμετέχει η «αφρόκρεμα» της Ευρωπαϊκής επιτραπέζιας αντισφαίρισης μεταξύ των οποίων και οι Έλληνες πρωταθλητές μας Παναγιώτης Γκιώνης και  Κατερίνα Τόλιου.

Το POMEGRANATE Europe Top 16 Cup περιλαμβάνει αγώνες ανδρών και γυναικών μόνο στο απλό. Η κάθε κατηγορία αποτελείται από 16 αθλητές, που παλεύουν για τα μετάλλια καθώς και για χρηματικά έπαθλα. Το συνολικό χρηματικό έπαθλο, που διατίθεται για τις δύο εκδηλώσεις είναι 100.000 ευρώ.

Η ανάθεση του Europe Top 16 Cup στην χώρα μας είναι αποτέλεσμα της μεθοδικής προσπάθειας της νέας διοίκησης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.
Οι αγώνες θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ και τα ψηφιακά κανάλια ERTSports.

Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τα εισιτήρια του Ευρωπαϊκού Τοπ 16

Οι τιμές για τους ενήλικους είναι 20 ευρώ για τη μία μέρα των αγώνων, 30 και για τις δύο κι επίσης για θέσεις VIP (λιγοστές και πιο κοντά στον αγωνιστικό χώρο) 30 ευρώ για τη μία μέρα και 50 ευρώ για τις δύο. Για τους ανήλικους έως και 12 ετών το εισιτήριο τους διαμορφώνεται στα 10 ευρώ για μία ημέρα και στα 15 ευρώ και για τις δύο ημέρες. Οι ενδιαφερόμενοι φίλαθλοι θα μπορούν να κάνουν κράτηση εισιτηρίου είτε για τη μία μέρα των αγώνων είτε και για τις δύο μέσα από το λίνκ:

https://www.viva.gr/tickets/sports/pomegranate-europe-top-16-cup/?fbclid=IwAR2QiT_fogsOvzmNDznB4E3opGxbpsjNUGea8LDOknEfLo0CgBp6tnmXNZ4

 

Share This