Επιλογή Σελίδας

Η Διεύθυνση Αθλητισμού της Χ.Α.Ν.Θ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία “ELGEK”. Η ‘’ELGEK ΓΕΩΡΓΟΥΔΗΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ’’ που δραστηριοποιείται στον χώρο των τεχνικών συμβουλευτικών υπηρεσιών, αναλαμβάνει υποστηρικτής του Αθλητισμού της Χ.Α.Ν.Θ. και πιο συγκεκριμένα του Καλαθοσφαιρικού Τμήματος.

“Παρότι έχω ασχοληθεί για 13 χρόνια με την κολύμβηση, το μπάσκετ ήταν πάντα για μένα ένα άθλημα που αγαπούσα, ήταν κάτι σαν ένα απωθημένο μου”, λέει στο ymca.gr ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της “ELGEK” Πάνος Γεωργούδης που πρόσθεσε: “Γνωρίζω πως η Χ.Α.Ν.Θ. έχει μεγάλη παράδοση στο Μπάσκετ και γενικά στον Αθλητισμό. Ως πρώην αθλητής επίσης ξέρω καλά πόσο σημαντικό είναι για ένα παιδί να έχει αυτή την διέξοδο στη ζωή του, στην καθημερινότητά του.

Ένας από τους λόγους που αποφάσισα να ενισχύσω αυτή την δύσκολη για όλους περίοδο τη ΧΑΝΘ , ένα σωματείο που υπηρετεί με συνέπεια τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, είναι ακριβώς επειδή αισθανόμουν πως πρέπει να στηρίξουμε αυτή την διαδικασία, είναι σημαντικό για την κοινωνία μας οι αθλητικές δομές να συνεχίσουν το έργο τους”, κατέληξε.

Ο Διευθυντής Αθλητισμού της ΧΑΝΘ Δημήτρης Καραΐσκος από την πλευρά του δήλωσε: “Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να επιλέγουν να στηρίξουν το έργο μας και την προσπάθειά μας εταιρείες όπως η ELGEK πόσω μάλλον όταν οι άνθρωποι τους προέρχονται από τον χώρο του αθλητισμού όπως ο κ. Γεωργούδης.  Αντιλαμβάνονται έτσι και ίδιοι πόσο σημαντικό είναι να ενισχύσουμε το δύσκολο έργο των αθλητών και της ΧΑΝΘ ώστε να συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας”.

**Η ‘’ELGEK ΓΕΩΡΓΟΥΔΗΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ’’ επιγραμματικά ασχολείται με τα εξής:
Έκδοση Οικοδομικών Αδειών για ανέγερση, προσθήκη, διαρρύθμιση. Νομιμοποιήσεις-Τακτοποιήσεις Αυθαιρέτων Project Management για την κατασκευή έργου κ.α.
Περισσότερα για τις δραστηριότητες της ELGEΚ μπορείτε να βρείτε στο σάι της εταιρείας www. elgek.com.

Share This