Επιλογή Σελίδας

Η Χ.Α.Ν.Θ. κι ο ρόλος της στον αναπτυξιακό αθλητισμό βρέθηκαν στο επίκεντρο μιας ενδιαφέρουσας συζήτησης στον ραδιοφωνικό σταθμό (με έδρα την Αθήνα) «Θέμα 104,6fm». Ο Διευθυντής Αθλητισμού της Χ.Α.Ν.Θ. Δημήτρης  Καραΐσκος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Επιλέγουμε Ελλάδα» του δημοσιογράφου Γιάννη Αντύπα και μίλησε για τα προγράμματα της Χ.Α.Ν.Θ. , τις κατασκηνώσεις , την εκπαιδευτική, πολιτιστική, αθλητική και εθελοντική της δράση.

«Για εμάς στην Χ.Α.Ν.Θ. ο πρωταθλητισμός δεν είναι αυτοσκοπός. Θέλουμε να εμφυσήσουμε στους νέους τα ιδανικά με τα οποία πορεύεται η Χ.Α.Ν.Θ. έναν αιώνα τώρα. Η θεμελιώδης αρχή μας είναι να καλλιεργούμε ψυχή σώμα και πνεύμα κάτι που  αποτυπώνεται στο σήμα μας, το ισόπλευρο τρίγωνο. Η Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης αποτελεί μια κυψέλη αθλητισμού στην οποία σήμερα καλλιεργούμε 15 αθλήματα…», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καραΐσκος και πρόσθεσε:

«Η Χ.Α.Ν.Θ. διατηρεί τρεις κατασκηνώσεις, στον Άη Γιάννη στον Πήλιο που είναι και η παλαιότερη κατασκήνωση στην Ελλάδα, στον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής και στο Νυμφαίο που είναι ένα ορεινό εκπαιδευτικό Κέντρο ενώ λειτουργούμε και πέντε ακόμη κινητά κατασκηνωτικά προγράμματα. Σκοπός μας εκτός από την διασκέδαση  είναι να μεταδώσουμε στους νέους την χαρά της προσφοράς του εθελοντισμού, τον Ολυμπισμό  και τις Ολυμπιακές αξίες…».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Διευθυντή Αθλητισμού της Χ.Α.Ν.Θ.(μετά το 55ο λεπτό) στο «Θέμα fm».

 

*Ευχαριστούμε θερμά τον «Θέμα Fm» έναν ραδιοφωνικό σταθμό με κύρος και σημαντική ακροαματικότητα για την φιλοξενία και την προβολή του έργου και των προγραμμάτων της Χ.Α.Ν.Θ.

Share This