Επιλογή Σελίδας

Τα Εργαστήρια Θεάτρου της Χ.Α.Ν.Θ. προετοίμασαν και ολοκλήρωσαν με μεγάλη επιτυχία την παρουσίαση της εργασίας τους «Μελετώ έναν ρόλο», όπου οι συμμετέχοντες μελέτησαν για έναν μήνα την προσωπικότητα που επέλεξαν, δημιουργώντας έναν αυτοσχεδιασμό με την κατάλληλη μουσική επένδυση, σκηνοθετώντας τους εαυτούς τους. Αποτέλεσμα αυτής… η παράσταση «ΔΟΞΑ», στην οποία 37 διαφορετικές προσωπικότητες ζωντάνεψαν μπροστά στα μάτια των θεατών. Η Βλαχοπούλου, η Θάτσερ, η Κόκκινη Βασίλισσα, ο Ψαλιδοχέρης, η Μέριλιν Μονρόε, ο Μάικλ Τζάκσον, η Άννα Φρανκ, ο Μικρός Πρίγκιπας κι ένα σωρό άλλοι φανταστικοί και μη χαρακτήρες, πήραν σάρκα και οστά για μία βραδιά με φιλανθρωπικό σκοπό!

Η εθελοντική συνείδηση και η διάθεση προσφοράς των συνεργατών μας, αλλά και των μελών των προγραμμάτων μας είχαν ως αποτέλεσμα, όλα τα έσοδα να διατεθούν, μέσω του προγράμματος Χαρίζω ένα Χαμόγελο της Χ.Α.Ν.Θ., για την ενίσχυση του Περιοδικού Σχεδία.

 

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα..

Μέσα από τα προγράμματα Κοινωνικού Εθελοντισμού προσκαλούμε εθελοντές να συμμετέχουν και να υποστηρίξουν κοινωνικές, περιβαλλοντικές, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δράσεις και προγράμματα. Το όραμά μας για τον εθελοντισμό στη Χ.Α.Ν.Θ., γίνεται πράξη με απτά αποτελέσματα για την κοινωνία.

Στα προγράμματα Κοινωνικού Εθελοντισμού της Χ.Α.Ν.Θ. εντάσσεται η δράση Χαρίζω Ένα Χαμόγελο, η οποία αφορά στον Κοινωνικό Εθελοντισμό μέσα από φιλανθρωπικές εκδηλώσεις της Χ.Α.Ν.Θ., σε ιδρύματα, κοινωνικούς φορείς, bazaar φορέων με στόχο την ευαισθητοποίηση των μελών προς όφελος ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

 

Share This