Επιλογή Σελίδας

Και οικογενειακή.  Και κατασκήνωση.  Και με γονείς δηλαδή και με φίλους, καινούργιους ή παλιούς. Ειδικά φέτος, που όλοι μας στερηθήκαμε λίγο ή πολύ την αίσθηση της ελευθερίας και της ξεγνοιασιάς.

Τηρώντας με ευλάβεια το πρωτόκολλο λειτουργίας των κατασκηνώσεων, λαμβάνοντας ατομικά μέτρα προστασίας όπου απαιτείται και πάνω από όλα ακολουθώντας τον σχετικό υγειονομικό οδηγό και τις υποδείξεις του υγειονομικού υπεύθυνου της κατασκήνωσης, είμαστε σίγουροι πως θα ζήσουμε όμορφα και με ασφάλεια τρεις ημέρες στην αγαπημένη μας κατασκήνωση!

Ημερομηνίες διεξαγωγής: Από 4/9/2020 έως 6/9/2020.

Κοντά στη μαγευτική φύση, δίπλα στην απέραντη θάλασσα, στις εγκαταστάσεις της Χ.Α.Ν.Θ. στον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής. Εκεί όπου ο καθένας έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει σε έναν πιο χαλαρό ρυθμό τι μπορεί να του προσφέρει η κατασκήνωση και να επωφεληθεί από έναν τρόπο ζωής που στόχο έχει να αναπτύξει την ψυχή, το σώμα, το πνεύμα, την κοινωνικότητα. Να πάρει μία μικρή γεύση του τι σημαίνει κατασκηνωτική ζωή και ν΄ αποφασίσει αν του ταιριάζει αυτή η ζωή στη φύση, το πρόγραμμα, οι άνθρωποί της.

Τρεις μέρες σε έναν από τους θεσμούς της κατασκήνωσης της Χαλκιδικής που βοηθούν και ενισχύουν τους δεσμούς μια οικογένειας, αλλά και τη συναναστροφή της με άλλες. Τρεις μέρες σε ένα περιβάλλον που ταιριάζει στον καθένα κι ας μην έχει οικογένεια. Η κατασκήνωση προσφέρεται και για όποιον άντρα ή γυναίκα, μικρό ή μεγάλο θέλει ν΄αλλάξει εντελώς παραστάσεις, να ξεφύγει από το συνηθισμένο τρόπο διακοπών του, να γνωρίσει συνομήλικούς του και να ζήσει κοντά στη φύση. Αλλά και τρεις μέρες στις οποίες και παλαιοί κατασκηνωτές έρχονται και ξαναζούν κάτι από μια ζωή που ποτέ δεν ξέχασαν, σε έναν τόπο που λάτρεψαν και με ανθρώπους που πάντα κρατούν στην καρδιά τους.


ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

  • Δήλωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως και 01/09.
  • Υποχρεωτική η διενέργεια του PCR test 72 ώρες (01/9) πριν την είσοδο στην κατασκήνωση. (Από την ηλικία των 13 ετών-γεν. 2007), ενώ συστήνεται και αντίστοιχος αυτοπεριορισμός.
  • Η οριστική δήλωση συμμετοχής θα πραγματοποιηθεί 48 ώρες πριν την ημερομηνία (μέχρι 2/9) έναρξης του προγράμματος, εφόσον υπάρχει αρνητικό αποτέλεσμα στο μοριακό test.
  • Η εξόφληση του προγράμματος θα πρέπει να πραγματοποιηθεί έως 1 ημέρα πριν την έναρξη (μέχρι τις 3/9).
  • Η διαμονή στις σκηνές (χωρητικότητα 12 άτομα) θα είναι αποκλειστικά ανά οικογένεια ή ανά παρέα 4 ατόμων (ενηλίκων – δεν προσμετρώνται παιδιά ηλικίας έως 12 ετών- γεν.2008).
  • Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του προγράμματος της οικογενειακής δεν επιτρέπεται η έξοδος από την κατασκήνωση.
  • Απαραίτητη υποχρέωση η συμπλήρωση σχετικού ερωτηματολογίου συμπτωματολογίας COVID-19 κατά την είσοδο στην κατασκήνωση.
  • Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί εφόσον συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών (50 άτομα).
  • Το κόστος συμμετοχής για την οικογενειακή κατασκήνωση είναι 58€ (άφιξη Παρασκευή 4/9 απόγευμα-αναχώρηση Κυριακή 6/9 μετά το μεσημεριανό). Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να πραγματοποιήσετε το μοριακό test στα εργαστήρια ATG – Access To Genome (Εθν. Αντιστάσεως 33α)  με την προνομιακή τιμή των 50€ για τα μέλη και τους φίλους της Χ.Α.Ν.Θ.
  • Η μετακίνησή σας από και προς την κατασκήνωση γίνεται με ιδιωτικό μέσο.

 

Κόστος συμμετοχής:

    Παρασκευή       Σάββατο      Κυριακή
Πρωινό            5€           5€
Μεσημεριανό            8€           8€
Βραδυνό             8€            8€
Διανυκτέρευση             8€            8€
Σύνολο:            16€          29€         13€           58€

Άφιξη Παρασκευή από τις 5:00 μ.μ. και έπειτα και αναχώρηση Κυριακή από τις 4:00 μ.μ.
Δεν πληρώνουν μόνο τα μωρά που τρώνε το δικό τους φαγητό.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΕΟΔΥ

Για τη συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής και για περισσότερα, πατήστε ΕΔΩ.

Πληροφορίες

Τομέας Κατασκηνώσεων & Εκδρομών Χ.Α.Ν.Θ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 231 600 1000, εσωτ. 0852, 0853, 0850, 0851

E-mail: [email protected]

Facebook: ΧΑΝΘ Κατασκήνωση Χαλκιδική

Share This