Επιλογή Σελίδας

Με ενθουσιασμό, αγάπη και όρεξη για δουλειά ξεκίνησε η αγωνιστική περίοδο 2020-21 για το Τμήμα JUDO της Χ.Α.Ν.Θ. Η παρουσία μιας ομάδας ικανών και άριστα καταρτισμένων προπονητών με επικεφαλής έναν καταξιωμένο τεχνικό όπως ο Λεωνίδας Μαράτος(5 Dan) εγγυώνται για την ποιότητα ολοκληρωμένων προγραμμάτων που απευθύνονται σε παιδιά (αγόρια και κορίτσια) από 4 ετών, με τμήματα Junior αρχάριων, προχωρημένων όπως και αγωνιστικά τμήματα. Θυμίζουμε πως η Χ.Α.Ν.Θ. καλλιεργεί το άθλημα του JUDO εδώ και 47 χρόνια.

«Η Χ.Α.Ν.Θ. είναι ο Σύλλογος που έφερε το JUDO στη Β. Ελλάδα το 1973 και έχει αναδείξει πολλούς Πρωταθλητές Ελλάδος καθώς και πολλούς Αθλητές με Διακρίσεις στο Εξωτερικό», δηλώνει ο Λεωνίδας Μαράτος και προσθέτει: «Οι προπονητές μας είναι με πολύ μεγάλη εμπειρία στο Άθλημα ( 40 χρόνια ) και με πάρα πολλές διακρίσεις στο Άθλημα».

Για την ευεργετική επίδραση που το άθλημα του JUDO έχει στα παιδιά εξηγεί: « Η UNESCO έχει χαρακτηρίσει το JUDO ως το ποιο πλήρες Άθλημα για ηλικίες 4-18 ετών . Το JUDO σε βοηθάει στην καθημερινή ζωή ,σας οδηγεί σε ισορροπία και αρμονία τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους συνανθρώπους σας , σε κάνει καλύτερο άνθρωπο γιατί από τα πρώτα πράγματα που μαθαίνεις είναι ο ηθικός κώδικας των samurai που είναι : ευγένεια , σεβασμός , τιμή , θάρρος , μετριοφροσύνη , τιμιότητα , αυτοσυγκράτηση . Στην Ιαπωνία το JUDO διδάσκετε στα Δημοτικά – Γυμνάσια και Λύκεια και είναι αναπόσπαστο κομμάτι του εκπαιδευτικού τους συστήματος».

Τηλ. Επικοινωνίας: 2310 261 210 & 231 600 1000, (εσωτ. 810, 811, 812)

Προπονητές: Μαράτος Λεωνίδας(5 Dan) – Κώστας Χλαμπέας.

Share This