Επιλογή Σελίδας

Η οικογένεια της ΧΑΝΘ θρηνεί την απώλεια ενός δικού της ανθρώπου που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή. Ο Λευτέρης Σαρηγιαννίδης ξεκίνησε για το μεγάλο «ταξίδι» αφήνοντας πίσω του μια σπουδαία κληρονομιά.

Έφυγε από την ζωή σήμερα σε ηλικία 59 ετών αφού πάλεψε επί 5 χρόνια με την επάρατη νόσο με αξιοπρέπεια, παραδίνοντας ταυτόχρονα μαθήματα δύναμης ψυχής. Υπήρξε από τους πρώτους αθλητές χάντμπολ στην Ελλάδα από το 1979 και στα 23 του ήρθε ως μεταγραφή στην ομάδα χάντμπολ της ΧΑΝΘ από τον ΒΑΟ και συνέδεσε το όνομά του με τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του τμήματος.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε για μια σεζόν στον  Άρη ενώ υπήρξε και προπονητής του στο γυναικείο τμήμα, ωστόσο η ΧΑΝΘ παρέμεινε η μεγάλη του αγάπη. Με αφορμή την ενασχόληση του γιου του Νικόλα με το χάντμπολ το 2001 επέστρεψε στη ΧΑΝΘ και ασχολήθηκε με τα διοικητικά του τμήματος ενώ υπήρξε τακτικό μέλος της Οργάνωσης και μέλος της επιτροπής αθλητισμού.
Ο Λευτέρης διετέλεσε και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας χάντμπολ (ΟΧΕ) την διετία 2012-2014, καθώς και μέλος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων.

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοίνωσε «με απέραντη θλίψη και οδύνη την απώλεια του Λευτέρη Σαρηγιαννίδη». O Πρόεδρος Κώστας Γκαντής, το Δ.Σ. της ΟΧΕ, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης και το προσωπικό της Ομοσπονδίας εξέφρασαν τα ειλικρινή και βαθιά τους συλλυπητήρια.

Ειδικότερα ο πρώην Πρόεδρος της ΟΧΕ και Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης δήλωσε: «Ο Λευτέρης εκτός από πολύ καλός φίλος, ήταν έντιμος άνθρωπος και ακούραστος εργάτης του αθλήματος. Η απώλεια του είναι πολύ μεγάλη».

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Δευτέρα (25/11)στις 10:45 στα κοιμητήρια της Θέρμης. Αγαπημένε μας Λευτέρη «καλό ταξίδι» και θα μας λείψεις πολύ…..

 

Share This