Επιλογή Σελίδας

 

Αποχαιρετούμε σήμερα τον Κώστα Αλεξιάδη…

Ο Κώστας Αλεξιάδης υπήρξε επιφανές μέλος της οικογένειας της Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης ξεκινώντας την πορεία του από παιδί, όταν κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950, υπήρξε μέλος και αρχηγός του παιδικού τμήματος.

Παράλληλα υπήρξε κατασκηνωτής, αρχηγός, μέλος του προσωπικού και αργότερα Διευθυντής της Κατασκήνωσης Πηλίου 91,92,93,95 και της Κατασκήνωσης της Χαλκιδικής (1989-1993).

Τακτικό μέλος της Χ.Α.Ν.Θ., μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της και διαφόρων Επιτροπών Εθελοντών.

Η Κατασκήνωση της Χ.Α.Ν., στον Άγιο Ιωάννη του Πηλίου, υπήρξε, σ΄όλη του τη ζωή, η μεγάλη του αγάπη! Σημαντικότερη μέριμνά του υπήρξε, πάντα, η βραδινή ψυχαγωγία, όπου ξεδίπλωνε όλο το υποκριτικό και μουσικό του ταλέντο. Με αυτό το χαρισματικό ταλέντο και την εφευρετικότητά του, ψυχαγώγησε γενιές κατασκηνωτών, παλαιών και νεότερων. Πρωτεργάτης στις περίφημες Πηλιορείτικες βραδιές που οργανώνονται κάθε φθινόπωρο στη Θεσσαλονίκη!

Αγάπησε με πάθος το Πήλιο, στο οποίο βρισκόταν κάθε καλοκαίρι, τον Ιούλιο, προκειμένου να γευτεί και να ξαναθυμηθεί την κατασκηνωτική ζωή και τις χαρές που του έδωσε. Συνεργάστηκε διαχρονικά με τα επαγγελματικά και εθελοντικά στελέχη της Χ.Α.Ν.Θ. και ξεχώρισε από τη γενιά του, για την προσήλωση και την αγάπη του, στον όμορφο κόσμο της κατασκήνωσης και των ανθρώπων της, παλαιότερων και νεότερων υπηρετώντας με συνέπεια τη ιστορική της πορεία.

 

Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη!
Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Κώστα!

 

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 και ώρα 12.15 στα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

 

Share This