Επιλογή Σελίδας

1640 παιδιά σε 7 κατασκηνωτικά προγράμματα σε Πήλιο, Χαλκιδική, Νυμφαίο, Πίνδο και Σποράδες

750 παιδιά στα Αθλητικά Summer Camps

550 παιδιά σε ημερήσια Προγράμματα ψυχαγωγίας και Απασχόλησης

 

Με απόλυτη ασφάλεια και επιτυχία ολοκληρώνεται η θερινή περίοδος για τη Χ.Α.Ν.Θ. που ξεκίνησε την 1η Ιουλίου με τις κατασκηνώσεις, τα ημερήσια και τα αθλητικά προγράμματα απασχόλησης.

7 κατασκηνωτικά προγράμματα σε Πήλιο, Χαλκιδική, Νυμφαίο, Πίνδο και Σποράδες, ενώ η περίοδος θα κλείσει με την Αθλητική Κατασκήνωση που ξεκίνησε την Πέμπτη 27/8 και θα διαρκέσει για 6 ημέρες στον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής.

6 αθλητικά summer camps και 2 ημερήσια προγράμματα επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας, καθώς και 1 κατασκηνωτικό και 1 ακόμα πρόγραμμα θερινής απασχόλησης για παιδιά πρόσφυγες, σε συνεργασία με τον ΔΟΜ, φιλοξενήθηκαν στην κεντρική Χ.Α.Ν.Θ. και στα παραρτήματα σε Καλαμαριά και Ασβεστοχώρι.

Σε όλους τους χώρους διεξαγωγής των προγραμμάτων εφαρμόστηκαν σχολαστικά όλα τα μέτρα και οι οδηγίες που ορίζουν τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και οι συστάσεις του Υπουργείου Υγείας.

Σε αυτό το δύσκολο καλοκαίρι στη Χ.Α.Ν.Θ. περισσότερα από 2500 παιδιά συνέχισαν απρόσκοπτα τις καλοκαιρινές τους δραστηριότητες και έσπασαν τον κύκλο της αδράνειας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη βοήθειά σας να λειτουργήσουμε με ασφάλεια.

Από 1η Σεπτεμβρίου είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε όλα τα τμήματά μας και τις δράσεις μας εφαρμόζοντας και πάλι με αυστηρότητα όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Συνεχίζουμε με Ασφάλεια στη Χ.Α.Ν.Θ. στο  Κέντρο της πόλης, στην Καλαμαριά και το Ασβεστοχώρι.

Share This