Σε αγωνιστικούς ρυθμούς βρίσκεται τις τελευταίες τρεις εβδομάδες το τμήμα Κολύμβησης της Χ.Α.Ν.Θ. Σύμφωνα με τις αποφάσεις που εφαρμόζονται για τον αθλητισμό τα κολυμβητήρια άνοιξαν για παιδιά 13 ετών και άνω.
«Λειτουργούμε με αρκετούς περιορισμούς και αυστηρά πρωτόκολλα όμως μετά από τόσο μεγάλο διάστημα παύσης είμαστε χαρούμενοι που επιστρέψαμε στον φυσικό μας χώρο, όπως πολύ χαρούμενοι βέβαια είναι κι όλοι οι αθλητές και προπονητές μας», δήλωσε ο έφορος του κολυμβητικού τμήματος (και μέλος του δ.σ. της Κ.Ο.Ε.) Παντελής Παντής.
Ο επικεφαλής του προπονητικού τιμ της Χ.Α.Ν.Θ. Τάσος Τασκούδης από την πλευρά του είπε: «Τα αγωνιστικά μας τμήματα ετοιμάζονται μετά από πολύ καιρό για συμμετοχή σε διοργανώσεις. Ήδη ξεκίνησαν οι Ημερίδες Ορίων που σταδιακά θα γίνουν για όλες τις ηλικίες στις οποίες φυσικά η ΧΑΝΘ θα λάβει κανονικά μέρος». Σχετικά με τις προπονήσεις είπε: «Σε κλειστή πισίνα επιτρέπονται μέχρι τέσσερα άτομα σε μια διαδρομή σε 50άρα πισίνα. Σε 25άρα πισίνα στη διαδρομή επιτρέπεται μέχρι τέσσερα. Αναμένουμε το επόμενο διάστημα αποφάσεις σχετικά και για τα προαγωνιστικά τμήματα καθώς υπάρχει μεγάλη προσμονή και από τα μικρότερα , κάτω των 13 ετών παιδιά για την επιστροφή τους», κατέληξε.