Επιλογή Σελίδας

Με χαμόγελο, διάθεση και προσμονή για νέες εμπειρίες ξεκίνησε η νέα αγωνιστική σεζόν για τα μικρά δελφίνια της Χ.Α.Ν.Θ. Η Ακαδημία Κολύμβησης υποδέχεται μικρούς κολυμβητές (από 4 ετών) ενώ λειτουργούν -όπως κάθε χρόνο- με επιτυχία τα προαγωνιστικά και αγωνιστικά μας τμήματα.

«Ξεκινάμε με αισιοδοξία στοχεύοντας να δημιουργήσουμε κίνητρο στα παιδιά να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο το άθλημα που τους εκφράζει. Η Χ.Α.Ν.Θ. παραδοσιακά δίνει μεγάλη προσοχή στα τμήματα υποδομής. Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε αυτή την παράδοση ακολουθώντας τα ιδεώδη της Χ.Α.Ν.Θ.», δήλωσε ο πρωταθλητής μας στην κολύμβηση και παράλληλα προπονητής προαγωνιστικών τμημάτων Κώστας Μουρατίδης.

«Προσπαθούμε μέσα από την ποιότητα των προπονήσεων, τον επαγγελματισμό όλων των προπονητών  να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο αριθμητικά σαν Τμήμα. Λειτουργούμε με ασφάλεια, στο επίκεντρο μας βρίσκεται πάντα το παιδί και οι ανάγκες του», εξηγεί η προπονήτρια μας Σταυρούλα Διουσλού.

«Στόχος μας είναι τα παιδιά να αγαπήσουν την κολύμβηση. Οι φιλίες, η σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των παιδιών είναι κάτι που μας ικανοποιεί στο πέρασμα των χρόνων. Παράλληλα είμαστε εδώ ώστε να βοηθήσουμε τα παιδιά σταδιακά να μπουν και στο κλίμα του ανταγωνισμού και γιατί όχι του πρωταθλητισμού εφόσον το επιθυμούν», δήλωσε ο Βασίλης Κωνσταντινίδης προπονητής προαγωνιστικού τμήματος.

Θυμίζουμε πως η Διεύθυνση Αθλητισμού έχει ήδη ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τάσο Τασκούδη ο οποίος ανέλαβε την θέση του Υπεύθυνου προπονητή των αγωνιστικών τμημάτων της Χ.Α.Ν.Θ.

Πληροφορίες-Τηλέφωνο: 2316001000 & 2310261210

Share This