Επιλογή Σελίδας

Η Διεύθυνση Αθλητισμού της Χ.Α.Ν.Θ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τάσο Τασκούδη, ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του υπεύθυνου προπονητή των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας Κολύμβησης.  

Ο Τάσος Τασκούδης, είναι ένας από τους πιο έμπειρους τεχνικούς σε πανελλήνιο επίπεδο στον χώρο του υγρού στίβου με αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Ξεκίνησε την πορεία του στην κολύμβηση ως αθλητής από τη Χ.Α.Ν.Θ. στην οποία αγωνίσθηκε ως το 1981. Διετέλεσε προπονητής της για 5 χρόνια(από το 1984 ως το 1989). 

Ακολούθως συνεργάστηκε με τις εξής ομάδες: Άρης, Απόλλων Καλαμαριάς, Ναυτικός Όμιλος Πατρών και Νεάπολη. Ο 55χρονος τεχνικός είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ(Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού) και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου :«Σπουδές στην Εκπαίδευση».

 Ο Τάσος Τασκούδης αναφερόμενος στην συνεργασία του με τη Χ.Α.Ν.Θ. δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά σε ένα γνώριμο περιβάλλον. Ουσιαστικά επιστρέφω στο σπίτι μου καθώς έχω βιώσει έντονα συναισθήματα εδώ είτε ως αθλητής , είτε ως προπονητής παλαιότερα. Η Χ.Α.Ν.Θ. είναι μια παραδοσιακή δύναμη του αθλητισμού, θα κάνω ό,τι μπορώ προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας σε μια χρονιά που φαίνεται πως θα είναι από κάθε άποψη ιδιαίτερη. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, θα εργαστούμε για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή βοήθεια στην νεολαία μας». 

Η Διεύθυνση Αθλητισμού  καλωσορίζει τον Τάσο Τασκούδη στην οικογένεια της Χ.Α.Ν.Θ.  και εύχεται καλή δύναμη και επιτυχίες στα νέα του καθήκοντα. 

 

Share This