Επιλογή Σελίδας

Μια σημαντική επιτυχία εξασφάλισε το κολυμβητικό τμήμα της Χ.Α.Ν.Θ. με αφορμή την διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης  (κατηγοριών Εφήβων / Νεανίδων, Παίδων / Κορασίδων, Παμπαίδων / Παγκορασίδων Α-Β) στο διάστημα 13-16 Ιουλίου που φιλοξενήθηκε στο συγκρότημα κολυμβητήριων του ΟΑΚΑ.

Ο αθλητής της ΧΑΝΘ Κωνσταντίνος Στάθης κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορίας παίδων στα 50μ. πρόσθιο. Ο Κ. Στάθης βελτίωσε κατά πολύ τις επιδόσεις μετά το περσινό πρωτάθλημα στο οποίο είχε είχε τερματίσει στην 16η θέση. Εξαιρετικές εμφανίσεις όμως στην κατηγορία Παμπαίδων Β΄ έκανε κι ο δεύτερος αθλητής της ΧΑΝΘ που συμμετείχε στους αγώνες, Βασίλης Λογοθέτης, ο οποίος βελτίωσε σημαντικά τους χρόνους του συμμετέχοντας στα 50μ. και 100μ. ελεύθερο.

«Τα παιδιά δούλεψαν πολύ όλο το προηγούμενο διάστημα και είχαν μια πραγματικά αξιοπρόσεκτη παρουσία. Τους αξίζουν συγχαρητήρια, είναι εξαιρετικοί κολυμβητές, είναι σε νεαρή ηλικία και σίγουρα έχουν δυνατότητα να εξελιχθούν ακόμη περισσότερο», δήλωσε ο προπονητής της ΧΑΝΘ Τάσος Τασκούδης. Την αποστολή της ΧΑΝΘ στην Αθήνα συνόδευσε κι ο έφορος κολύμβησης Παντελής Παντής.

Share This