Επιλογή Σελίδας

Όμορφες εικόνες, μοναδικές στιγμές βίωσαν όσοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Αθλητικό Κέντρο της Χ.Α.Ν.Θ. «Μίμης Τσικίνας» με αφορμή την διεξαγωγή δυο επίσημων φιλικών αγώνων της Εθνικής ομάδας Χάντμπολ στις 10 και 11/1.

Οι εξέδρες του κλειστού γηπέδου της ΧΑΝΘ πλημμύρισαν από κόσμο, φίλους του αθλήματος ενώ ξεχωριστό χρώμα έδωσε η παρουσία 500 περίπου παιδιών – μαθητών από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση Ανατολικής Θεσσαλονίκης στο παιχνίδι της Παρασκευής (10/1).

Η Εθνική μας καταχειροκροτήθηκε από το κοινό της που παρακολούθησε με ενδιαφέρον τα παιχνίδια με το Μαυροβούνιο (η γαλανόλευκη κέρδισε και στα δυο),  με τους Έλληνες διεθνείς μάλιστα να αναφέρονται μετά το τέλος του αγώνα στην φανταστική ατμόσφαιρα και στην υποστήριξη που είχαν από τον κόσμο.

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι(11/1) μεταδόθηκε ζωντανά από την ΕΡΤ2 με τους δημοσιογράφους να αναφέρονται στην ιστορία της ΧΑΝΘ όπως και στο «γήπεδο- στολίδι» που φιλοξένησε τις δυο αναμετρήσεις.

Τα φιλικά παιχνίδια εντάσσονται στον σχεδιασμό προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας  ενόψει της συνέχειας της προκριματικής φάσης του ΕURO 2026 με τους επόμενους επίσημους αγώνες να είναι απέναντι στην Ισλανδία σε Χαλκίδα και Ρέυκιαβικ στις 12 και 15 Μαρτίου για την 3η και 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου.

 

 

 

Share This