Επιλογή Σελίδας

“Τα τρία γουρουνάκια”

 

Μία ξεκαρδιστική κωμωδία για παιδιά προσχολικής και νηπιακής ηλικίας.

Ο Ασπρούλης με το αχυρένιο σπιτάκι έχει το μυαλό του συνεχώς στο παιχνίδι και στις εύκολες λύσεις. Ο Μαυρούλης με το ξύλινο σπιτάκι του έχει κάποιους προβληματισμούς μεν αλλά δεν το ψάχνει και πολύ δε. Η ξύλινη σχέση που αντιπροσωπεύει το σπιτάκι του, έχει κάποιες βάσεις αλλά όχι ιδιαίτερα στέρεες. Οι απόψεις είναι συγκεχυμένες και οι προοπτικές της μάλλον αβέβαιες. Τέλος, το τρίτο γουρουνάκι, ο Καφετούλης, αντιπροσωπεύει το άτομο με δυνατό χαρακτήρα, το άτομο που προσπαθεί, προβληματίζεται, θυσιάζεται και αγωνίζεται για το καλύτερο. Η σχέση από τούβλα, πέτρες και λάσπη είναι η σχέση με γερές βάσεις, δυνατούς ψυχικούς δεσμούς και οχύρωση προς τους εξωτερικούς κινδύνους. Το σπιτάκι του ταρακουνιέται από τις δυσκολίες, αλλά δεν καταρρέει, σηκώνει επισκευές και συντήρηση και αποτελεί καταφύγιο και στήριγμα ζωής.
Εσείς ποιο γουρουνάκι θα θέλατε να είστε; Προσωπικά θα επέλεγα το τρίτο, αυτό με την ισορροπημένη προσωπικότητα και την ασφάλεια που του προσφέρει το σπιτάκι του και μια όμορφη σχέση. Οι κακοί λύκοι βρίσκονται στο μυαλό μας και με το μυαλό μας μπορούμε να τους νικήσουμε, εκπαιδεύοντάς το.

https://www.youtube.com/watch?v=OgicmZkmj9M&t=26s

 

Γενική είσοδος 6 ευρώ
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6987868881

Ημέρες παραστάσεων 13, 20 & 27 Μαρτίου στις 12.00 μ.μ. στο Θεατράκι της Χ.Α.Ν.Θ.

 

Δείτε περισσότερα για τις παραστάσεις εδώ: https://ymca.gr/programmata/parastasis-kouklotheatrou/

 

Για την είσοδο του κοινού στην εκδήλωση απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις.
Για παιδιά από 4 έως 17 ετών, απαιτείται η δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self- test τελευταίου 24ώρου.

Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Share This