Επιλογή Σελίδας

ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ Χ.Α.Ν.Θ.

Παράδοση του Μεγάλου Δώρου στον 1ο τυχερό λαχνό της κλήρωσης

Συνεχίζεται η παράδοση / παραλαβή των δώρων

Παραδόθηκε το μεγάλο δώρο της κλήρωσης της λαχειοφόρου της Χ.Α.Ν.Θ.  για την ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών της:

Ο 1ος τυχερός λαχνός είχε το νούμερο 1291  ενώ ο νικητής που θα χαρεί με την οικογένεια του τη διαμονή 5 (πέντε) διανυκτερεύσεων (All Inclusive) σε ένα διαμέρισμα στο Chrousso Village Hotel στο Παλιούρι, αξίας  1.550 €,ήταν ο κύριος Μιχαηλίδης Δημήτριος.

Ο κύριος Μιχαηλίδης μοιράστηκε μαζί μας τις εντυπώσεις του και τα συναισθήματα του σχετικά με την Λαχειοφόρο και την ανάδειξή του ως του 1ου τυχερού: «είμαι πολύ χαρούμενος που έχω αυτή  την  ευκαιρία για όμορφες διακοπές με τη σύζυγό μου και τα δύο παιδιά μας, τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Δημήτριο Παπαϊωάννου του Chroousso για την μεγάλη τους προσφορά  και  φυσικά τη ΧΑΝΘ που με αφορμή την κλήρωση της λαχειοφόρου για την ενίσχυση του ταμείου Υποτροφιών κέρδισα αυτό το μεγάλο δώρο.»

Η παράδοση του δώρου έγινε από τον Δημήτριο Παπαϊωάννου, εμπορικό διευθυντή του Chrousso Village Hotel, παρουσία της Προέδρου Επιτροπής Δράσης και Κοινωνικής Προσφοράς κυρίας Γιούλης Βροχίδου , του μέλους της Επιτροπής κυρίας Έλενας Νέζη  και της Δι/ας τουΤομέα κυρίας Αρίστης Τζώνη.

Ευχαριστούμε θερμά τους δωρητές της Λαχειοφόρου και  όλους εσάς που  προχωρήσατε στην αγορά λαχνών και με τον τρόπο αυτό γίνατε υποστηρικτές  στο Πρόγραμμα Υποτροφιών της Χ.Α.Ν.Θ. για ακόμη περισσότερες ευκαιρίες βιωματικής εκπαίδευσης σε παιδιά ευάλωτου πληθυσμού.

Σας θέλουμε κοντά μας και σε μελλοντικές μας δράσεις, γιατί ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ!

Συνεχίζεται για λίγες ακόμα ημέρες η παραλαβή των δώρων, μέχρι τις 31/3. Υπενθυμίζουμε ότι οι νικητές πρέπει να προσέρχονται στη Χ.Α.Ν.Θ. με τον τυχερό λαχνό τους, καθημερινά κατά τις ώρες 9.00πμ – 2.00μμ και Τετάρτη και Παρασκευή 7.00μμ – 9.00μμ. Η Χ.Α.Ν.Θ. οφείλει να παραδώσει στους νικητές το δώρο τους άμεσα με την επίδειξη του νικητήριου λαχνού και την υπογραφή τους σε σχετική κατάσταση παραλαβής των δώρων της λαχειοφόρου. 

 

Πληροφορίες:
Τομέας Δράσης & Κοινωνικής Προσφοράς
Ε: [email protected]
T: 2316001042, 2316001041, 2316001045

 

Share This