Επιλογή Σελίδας

Αγαπητά μας στελέχη,

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

 

Έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι από τις 5 – 9 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί ένα Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης για νέους 16-17 ετών (έτος γέννησης 2007, 2006 & 2005), εκ μέρους Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης & Χ.Α.Ν. Δανίας, στην κατασκήνωση της Χ.Α.Ν.Θ. στον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής.

Το Leadership Training θα διεξαχθεί στα Αγγλικά και ο σκοπός του προγράμματος είναι η διαπολιτισμική εκπαίδευση των νέων σε θέματα συνεργασίας, πρωτοβουλίας και ηγεσίας, καθώς και η εξάσκηση της γλώσσας σε ένα κατασκηνωτικό περιβάλλον.

 

Link εγγραφής:

Leadership Training- Camping Program / YMCA Thessaloniki & YMCA Denmark – Χ.Α.Ν.Θ.

 

Κόστος συμμετοχής: 100€.

Στην περίπτωση που η ετήσια συνδρομή μέλους δεν είναι ενεργή, η εγγραφή μέλους είναι 15€ επιπλέον. Μέλη – Χ.Α.Ν.Θ. (ymca.gr)

 

Η κράτηση θέσης πραγματοποιείται με την καταβολή του κόστους συμμετοχής σε έναν από τους Τραπεζικούς μας Λογαριασμούς (click) και με την αποστολή του καταθετηρίου στο [email protected].

Σε περίπτωση ακύρωσης δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων, εκτός και αν ειδοποιηθούμε εγγράφως (email στο [email protected])  μέχρι και την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου ώρα 11.00πμ.

 

Στους συμμετέχοντες στην εκπαιδευτική εκδρομή, κατόπιν σχετικού αιτήματος και ενημέρωσης, μπορεί να χορηγηθεί μία βεβαίωση συμμετοχής την οποία θα μπορέσετε να προσκομίσετε στους Εκπαιδευτικούς Φορείς & Ιδρύματα για «δικαιολόγηση» απουσιών ή για οποιαδήποτε άλλη χρήση.

 

Οι εκδρομές αναχωρούν και επιστρέφουν κάτω από το Αρχαιολογικό Μουσείο, στο χώρο όπου σταθμεύουν τα τουριστικά λεωφορεία, απέναντι από το κτίριο της Χ.Α.Ν.Θ..

Πιο συγκεκριμένα,

Αναχώρηση: Σάββατο 5 Νοεμβρίου ώρα 14:30

Επιστροφή: Τετάρτη 9 Νοεμβρίου ώρα 16:00

Η διαμονή γίνεται στον ξενώνα της κατασκήνωσής μας στην Χαλκιδική, όπου υπάρχει κεντρική θέρμανση, ηλεκτρισμός και ζεστό νερό. Οι ξενώνες της κατασκήνωσης αποτελούνται από δωμάτια χωρητικότητας τεσσάρων, έξι & οκτώ ατόμων. Η διανομή τους στα δωμάτια, θα πραγματοποιηθεί κατά την άφιξή τους στην κατασκήνωση και ο διαμοιρασμός τους σε αυτά θα γίνει ανά φύλο.

 

Τι να φέρετε μαζί σας :

Παγούρι, σακίδιο εκδρομών, sleeping bag, σεντόνι, μαξιλάρι & μαξιλαροθήκη, αδιάβροχο, ζεστό μπουφάν, ζεστά ρούχα, κλειστά παπούτσια αθλητικά, παντόφλες, φακό, οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, πετσέτα.

 

Με εκτίμηση,

Τμήμα Διεθνών Σχέσεων Χ.Α.Ν.Θ.

Έμμα Συμεωνίδου [email protected]

Share This