Επιλογή Σελίδας

Αγαπητοί μας γονείς και κηδεμόνες,
Αγαπητά μας στελέχη,

Σας παραθέτουμε τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο τον οποίο θα πρέπει να επισκεφθείτε την προβλεπόμενη ημέρα της εγγραφής σας στο πρόγραμμα της Σχολής Στελεχών Θεσσαλονίκης.

https://ymca.gr/programmata/scholi-stelechon/ 

Υπενθυμίζουμε τις ημερομηνίες εγγραφής:

Α’ κύκλος (2007): Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα 11:00πμ
Β’ κύκλος (2006): Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα 11:00πμ
Γ’ κύκλος (2005): Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα 11:00πμ

Η έναρξη των εγγραφών και η ενεργοποίηση του ηλεκτρονικού συνδέσμου, θα πραγματοποιηθεί την ημέρα και την ώρα εγγραφής κάθε κύκλου, και όχι νωρίτερα!

Στην Ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής, κατόπιν εγγραφής σας σε μία από τις ζώνες ώρας, εμφανίζονται όλοι οι Τραπεζικοί μας λογαριασμοί, για να πραγματοποιήσετε την εξόφληση. Η εξόφληση κόστους συμμετοχής θα πρέπει να πραγματοποιηθεί κατόπιν εγγραφής σας σε ένα από τα Τμήματα του προγράμματος και όχι νωρίτερα.


Κατόπιν εγγραφής σας στο πρόγραμμα – όχι νωρίτερα -, για την διευθέτηση οργανωτικών θεμάτων και για τον διαχωρισμό των Τμημάτων, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.

Συνύπαρξη Εκπαιδευόμενων Στελεχών στο ίδιο Τμήμα – Έντυπο Επιθυμιών (click)
https://forms.gle/AUwmqNi3Ahq1xgqGA


Σημείωση 1:
Υπάρχει επάρκεια θέσεων για την κάθε ηλικιακή ομάδα αλλά για την κάθε ώρα, οι θέσεις είναι συγκεκριμένες και περιορισμένες.
Η κάθε ηλικιακή ομάδα, ο κάθε κύκλος (παιδιά γεννημένα το 2007, 2006, 2005), μπορεί να επιλέξει μία από τις δύο ώρες λειτουργίας τμημάτων.

Σημείωση 2:
Στην περίπτωση που υπάρχει οικονομική εκκρεμότητα από συμμετοχή σε προγράμματα της Χ.Α.Ν., η εγγραφή σας στο πρόγραμμα της Σχολής Στελεχών δεν θα είναι δυνατή.

Σημείωση 3:

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ:

  • Στην περίπτωση που η εγγραφή σε Τμήμα (μία από τις δύο προαναφερόμενες ώρες) κρίνεται αδύνατη από τις πρώτες ώρες έναρξης των εγγραφών, θα πρέπει να επιλέξετε ώρα – τμήμα του οποίου υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα και η δυνατότητα εγγραφής είναι ακόμα «ενεργή».
  • Μετά την έλευση των παραπάνω ημερομηνιών οι εγγραφές θα συνεχίζονται εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

Η ετήσια συνδρομή συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι : 120€ [στην περίπτωση που το παιδί δεν έχει συμμετάσχει φέτος σε κάποιο πρόγραμμα της Χ..Α.Ν., η ετήσια εγγραφή μέλους Χ.Α.Ν.Θ. (εκ του Καταστατικού) είναι 15€ επιπλέον.]

Οι πρώτες συναντήσεις των τμημάτων θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε  συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνηση.

Με εκτίμηση,
Τμήμα Εκπαίδευσης Στελεχών & Νέων Εθελοντών
Σχολή Στελεχών Χ.Α.Ν.Θ. – Έμμα Συμεωνίδου
[email protected] & 231 600 1000 εσωτ. (4) & 0854

Share This