Επιλογή Σελίδας

«Μαζί ως Οικογένεια» – Έναρξη Νέου Κύκλου Προγράμματος

 

Το «Μαζί ως οικογένεια» του Τομέα Δράσης και Κοινωνικής Προσφοράς επιστρέφει και έχει ως στόχο να αγκαλιάσει περισσότερα παιδιά και γονείς με έναν δεύτερο κύκλο δράσεων. Η έναρξη του προγράμματος θα γίνει την Κυριακή 27/11 στις 11 π.μ.  και θα ακολουθήσουν Κυριακάτικες δράσεις που θα συνεχιστούν και το 2023.

 

Ενδεικτικά οι πρώτες συναντήσεις μας:

  • 27/11 «Άθληση Μαζί» – Πρόγραμμα Γυμναστικής για γονείς και παιδιά
  • 4/12 «Τα τερατάκια της επανάχρησης: Ένα δημιουργικό εργαστήριο για παιδιά – σε συνεργασία με τον «Κύκλο – Εργαστήριο Αστικής Βιωσιμότητας και Κυκλικότητας», ένα από τα έργα της InCommOn.
  • 18/12 «Χριστουγεννιάτικη Πανδαισία» – Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής
  • 15/1 «Προσωπεία» – Κατασκευή Μάσκας

    Το πρόγραμμα συντονίζει η Φωτεινή Μουρατίδου, Εκπαιδευτικός – Θεατρολόγος, MA in Creative Writing. 

Δίνεται προτεραιότητα συμμετοχής σε γονείς με χαμηλό εισόδημα (έως 12.000€) – ανεργία καθώς και σε μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες, όπως επίσης και στη σειρά προτεραιότητας δήλωσης συμμετοχής.

Οι γονείς μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα εργαστήρια και τις δράσεις του προγράμματος ΕΔΩ και να αποστείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο [email protected].

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να εγγραφείτε στον Β’ κύκλο συναντήσεων του «Μαζί ως Οικογένεια» μπορείτε επίσης να σκανάρετε το παρακάτω QR:

 

 

Πληροφορίες για τη κοινωνική δράση στην ιστοσελίδα Χ.Α.Ν.Θ, www.ymca.gr & στο [email protected]
Τομέας Άνθρωπος & Κοινωνία, [email protected]
2316001000 (841, 842, 845)
Like us on Facebook!  Follow us on Instagram!

Share This