Επιλογή Σελίδας

Μαζί ως Οικογένεια @ eduACT 

Χ.Α.Ν.Θ. και eduACT

Η ΧΑ.Ν.Θ. συνεχίζοντας σταθερά – μέσω των προγραμμάτων κοινωνικής προσφοράς, να προσφέρει στα παιδιά ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, αφουγκράζεται τις ανάγκες όλων των μελών της οικογένειας και δημιουργεί το νέο πρόγραμμα «Μαζί ως Οικογένεια», για γονείς και παιδιά. Μέσω ψυχαγωγικών και εκπαιδευτικών εργαστηρίων προσφέρεται η δυνατότητα σε όλη την οικογένεια να ψυχαγωγηθεί, να μάθει, να αισθανθεί, να συμμετάσχει!

Tο Φιλεκπαιδευτικό Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο eduACT και η Ο3 – Out of Ordinary στηρίζουν το έργο της προσφοράς και της κοινωνικής ευαισθησίας και προσκαλούν γονείς και παιδιά να ανακαλύψουν τη ρομποτική μέσα από το παιχνίδι. Μια εμπειρία γνώσης, δημιουργικότητας κι αξιοποίησης της τεχνολογίας με τη χρήση εκπαιδευτικού εξοπλισμού LEGO Education, περιμένει όλη την οικογένεια την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, στην Αίθουσα Σεμιναρίων, στο κεντρικό κτίριο της Χ.Α.Ν.Θ. στις 11:30.

Το εργαστήριο ρομποτικής αποτελεί το δεύτερο στη σειρά για τα εργαστήρια που έχουν προγραμματιστεί για το έτος 2019 και αναμένονται άλλα οκτώ για να ολοκληρωθεί ο κύκλος συναντήσεων του προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες και τρόπους εγγραφής, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Χ.Α.Ν.Θ.: https://ymca.gr/drasi-koinoniki-prosfora/mazi-os-ikogenia/

ή να επικοινωνήσετε με τον Τομέα Δράσης και Κοινωνικής Προσφοράς: Χ.Α.Ν.Θ. 231 600 1000 εσωτ. 0884, 0894, ή στο email: [email protected]

Share This