Επιλογή Σελίδας

Μαζί πιο δυνατοί!

Η υποστήριξή σας βοηθά τη Χ.Α.Ν.Θ. να εκπληρώσει τη δέσμευσή της, να φροντίζει για τα παιδιά και τους νέους και να στηρίζει τον άνθρωπο για μία κοινωνία ισότητας και αγάπης χωρίς διακρίσεις.

Μπορείτε να επιλέξετε να ενισχύσετε ένα από τα παρακάτω προγράμματα κοινωνικής προσφοράς της Χ.Α.Ν.Θ. ή να μας πείτε εσείς πως θέλετε να αξιοποιηθεί η δωρεά σας.

 

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΕ ΔΩΡΕΑ ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ

Με σεβασμό στο δικαίωμα των παιδιών για ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση, την άθληση και την ψυχαγωγία, προσφέρει δεκάδες υποτροφίες στα προγράμματά της σε παιδιά ιδρυμάτων και κοινωνικών φορέων και παιδιά από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών που χρειάζονται υποστήριξη, προσφύγων που αναζητούν μια νέα πατρίδα και ανέργων, βρίσκουν στη Χ.Α.Ν.Θ. μια ανοιχτή αγκαλιά στήριξης, ενσωμάτωσης και ενεργοποίησης.

 

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΔΩΡΕΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΜΑΖΙ, ΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»

Το Πρόγραμμα «ΜΑΖΙ, ΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ», έχει ως στόχο να αγκαλιάσει ακόμη περισσότερα παιδιά και γονείς.
Προσφέρεται δωρεάν και περιλαμβάνει δράσεις για όλη την οικογένεια όπως εργαστήριο θεάτρου, τεχνικές τσίρκο, ρομποτική, βιβλιοδεσία, κουκλοθέατρο και δράσεις εξωτερικού χώρου.

 

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΔΩΡΕΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ»

Για να διασφαλιστεί η πρόσβαση σε όλους, η Χ.Α.Ν.Θ., με  τη βοήθεια χορηγών και δωρητών, “επιχορηγεί” τη συμμετοχή στα προγράμματά της, σε παιδιά, εφήβους, ενήλικες και οικογένειες που έχουν ανάγκη. Γιατί ο αθλητισμός και η ευεξία, η εκπαίδευση και ο πολιτισμός οφείλουν να είναι προσιτά σε όλους!

Ο αριθμός των μελών και το συνολικό εισόδημα του νοικοκυριού διαμορφώνουν μια έκπτωση που κυμαίνεται μεταξύ 10% – 50% για το πρόγραμμα της επιλογής του ενδιαφερόμενου, με ισχύ για ένα ολόκληρο έτος!

 

Κάνετε μια δωρεά στη μνήμη αγαπημένου προσώπου, για την ενίσχυση των παραπάνω δράσεων ή του αγαπημένου σας Τμήματος.

 

Κάνετε μια δωρεά χαράς! Οι ευτυχισμένες στιγμές είναι για να μοιράζονται. Αντί δώρου, οι καλεσμένοι σας στα γενέθλια, τη βάφτιση ή το πάρτι αποφοίτησης, μπορούν να κάνουν «δώρο» την κατασκήνωση για ένα παιδί ευάλωτης οικογένειας, την ακαδημία μπάσκετ για ένα παιδί σε ανάγκη, τον χορό για ένα προσφυγόπουλο (μέσω του προγράμματος υποτροφιών) ή να ενισχύσουν με τη δωρεά τους το πρόγραμμα της Χ.Α.Ν.Θ. που επιθυμούν.

 

Δωρεά για άλλο λόγο. Επιλέξετε εσείς το αγαπημένο σας πρόγραμμα/δράση/άθλημα και ενισχύστε το με την αγάπη σας!

Λογαριασμοί δωρεών

ALPHA OΨΕΩΣ ΔΩΡΕΩΝ
ΑΡ.ΛΟΓ.: 707/002002-010212
ΙΒΑΝ: GR81 0140 7070 7070 0200 2010212
EΘΝΙΚΗ ΟΨΕΩΣ ΔΩΡΕΩΝ
ΑΡ. ΛΟΓ.: 217/002242-03
ΙΒΑΝ: GR64 0110 2170 0000 2170 0224 203
Μπορείτε να κάνετε τη δωρεά σας και ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα μας. Επισκεφτείτε το https://ymca.gr/programmata/donate/ και ακολουθήστε τις οδηγίες.
Share This