Επιλογή Σελίδας

Τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 σε θερμό και ευχάριστο κλίμα, η Χ.Α.Ν.Θ. και το City College υπέγραψαν πρωτόκολλο συνεργασίας.

Το παρόν έδωσαν από τη μεριά της Χ.Α.Ν.Θ. η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Ελένη Αθανασιάδου, το Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής, Ευάγγελος Γαλούσης, η Πρόεδρος Επιτροπής Δράσης & Κοινωνικής Προσφοράς, Γιούλη Βροχίδου, η Πρόεδρος Επιτροπής Παραρτήματος  Ασβεστοχωρίου, Ελένη Κόρρα, ο Γενικός Διευθυντής, Βασίλης Ιωάννου, ο Υπεύθυνος Διοικητικής Υποστήριξης και Ανάπτυξης, Θάνος Μπέγκας, η Διευθύντρια Τομέα Δράσης & Κοινωνικής Προσφοράς, Αρίστη Τζώνη και η Υπεύθυνη Τομέα Προβολής και Επικοινωνίας, Χρύσα Γιασιμάκη.

 

Από το City College, University of York Europe Campus, παρευρέθηκαν ο Υπεύθυνος εταιρικής συνεργασίας και Διευθυντής του  Κέντρου Ερευνών Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Νικόλαος Ζαχαρής και ο Διευθυντής του γραφείου Διασύνδεσης, Επαγγελματικού προσανατολισμού και Επιχειρηματικότητας, Δημήτρης Κιακίδης.

 

Οι δύο αυτοί σημαντικοί φορείς της πόλης μας, με γνώση και εμπειρία στην παιδεία, τον άνθρωπο και την κοινωνία, ενώνουν τις δυνάμεις τους και δεσμεύονται μέσω κοινών δράσεων αλληλεγγύης.

 

 

 

Share This