Επιλογή Σελίδας

Νέα χρονιά και νέα τμήματα περιμένουν στη Χ.Α.Ν.Θ. όλους εσάς που αγαπάτε τον χορό!

Εξειδικευμένοι δάσκαλοι, ευρύχωρες και πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες αλλά και τήρηση υγειονομικών πρωτοκόλλων εξασφαλίζουν την επιτυχία των προγραμμάτων μας!

ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ 24/1/22

Πρόγραμμα:

ΔευτέραΤρίτηΠέμπτη
salsa (μεσαίοι)20:00-21:3020:00-21:30
salsa (αρχάριοι)21:30-23:0021:30-23:00
reggaeton19:00-19:50
kizomba20:00-21:30
ladie’s style21:30-22:30
men’s style21:30-22:30

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής ΕΔΩ

Salsa & Bachata:
Στη μιάμιση ώρα του προγράμματος, ο μαθητής έχει την ευκαιρία να μάθει δύο χορούς , SALSA και BACHATA.
Η Salsa και η Bachata είναι λατινογενείς χοροί πολύ διαδεδομένοι σε όλο τον κόσμο και άκρως δημοφιλείς στην Ελλάδα. Τα δύο αυτά είδη χορού χορεύονται σε ζευγάρι, ωστόσο όσοι αν δεν έχετε ντάμα ή καβαλιέρο μη διστάσετε.. τα ζευγάρια σχηματίζονται κάθε φορά στην αίθουσα .
Η προέλευση της Salsa είναι από την Κούβα όπου οι ντόπιοι χρησιμοποιούσαν το χορό και τη μουσική ως τρόπο έκφρασης των πολιτισμικών τους εθίμων. Χάρις την ρυθμική και σύνθετη μουσική, τις εντυπωσιακές φιγούρες και τη δυνατότητα αυτοσχεδιασμού μπήκε δυναμικά στο προσκήνιο. Είναι ένα είδος χορού που διακρίνεται για το διασκεδαστικό του χαρακτήρα και την ευχάριστη διάθεση των χορευτών. Στο μάθημα διδάσκεται  Salsa Cuban Style. Στο τμήμα αρχαρίων μαθαίνουμε από το μηδέν την κουβανέζικη Salsa , ενώ στο τμήμα των μέσων εκτός από την ποικιλία φιγούρων ασχολούμαστε και με τη Rueda de Casino. Ένα  χορευτικό «παιχνίδι» που λατρεύουν οι χορευτές της Salsa Cubana.H Bachata είναι χορός που ξεκίνησε την δεκαετία του 60 και εξελίσσεται μέχρι και σήμερα. Η αυθεντική Bachata ή αλλιώς Bachata Dominicana ήταν η πρώτη μορφή της και ξεκίνησε στην Δομινικανική Δημοκρατία. Έκτοτε, έχουν δημιουργηθεί διάφορες παραλλαγές ανάλογα με την χώρα και τους διδάσκοντες.. Στο μάθημα εκτός του βασικού βηματολογίου της Bachata διδάσκονται κι οι παραλλαγές του Bachata Sensual και Bachata Fusion. Πρόκειται για έναν μαγικό χορό που θα σας σαγηνεύσει τόσο με τον ερωτισμό του όσο και με την μοναδική μουσική του.
Reggaeton:
Η μουσική reggaeton δημιουργήθηκε από την ανάμειξη της τζαμαϊκανής και της λατινοαμερικάνικης μουσικής, με το hip hop και τους ηλεκτρονικούς ρυθμούς. Ως χορευτικό στυλ, το Reggaeton έχει άκρως ανεβαστικό ρυθμό, ενθαρρύνοντας τους λάτρεις της μουσικής να το χορέψουμε. Οι ισπανικοί στίχοι αποδεικνύουν επίδραση από πολλούς λατινικούς ρυθμούς, όπως η μπόμπα και η salsa, ωστόσο το Reggeaton έχει το δικό του χορευτικό χαρακτήρα, καθώς οι κινήσεις που περιλαμβάνει είναι πιο ξεσηκωτικές και εκρηκτικές. Τέλος, μέσω του Reggaeton επιτυγχάνεται ο καλύτερος έλεγχος του σώματος καθώς μαθαίνει κανείς να απομονώνει τις διάφορες περιοχές του κορμιού του.

Kizomba:

Η Kizomba είναι ένα είδος χορού και μουσικής που προέρχεται από την Angola της Αφρικής. Πρόκειται για χορό που χορεύεται σε ζευγάρια, όπου ο καβαλιέρος δίνει εντολές (lead) και η ντάμα προσπαθεί να τις ακολουθήσει(follow). Η μουσική της kizomba είναι ένα κράμα της Ανγκολέζικης semba και της μουσικής zouk. Για αυτό το λόγο έχει έναν καθαρό και σταθερό ρυθμό πάνω στον οποίο χορεύει το κάθε ζευγάρι, καθιστώντας τον χορό εύκολο στην κατανόηση και διασκεδαστικό για όλες τις ηλικίες. Διδάσκεται από τον Ντίνο και την Χρύσα καλύπτοντας έτσι όλες τις πτυχές πτυχές σε ένα ζευγάρι, δηλαδή και τον καβαλιέρο και την ντάμα.

Ladies style:
Είσαι κοπέλα ? Θέλεις να αναδείξεις τη θηλυκότητα σου ? Να μάθεις να χορεύεις bachata ή να βελτιώσεις το στυλ σου?
Μην αργείς! Ξεκινά να παρακολουθείς το νέο τμήμα Bachata ladies styling και δωσε στον εαυτό σου τη δυνατότητα να γνωρίζει τη Bachata στην πιο θηλυκή της εκδοχή. Έλα να μάθουμε μαζί όλες τις τεχνικές και τα tips που θα κάνουν το χορό σου στο social αλλά και solo να πάει σε άλλο επίπεδο. Η Χρύσα Κωστίκη σας περιμένει για να μοιραστεί μαζί σας όλα τα μυστικά του bodymovement.
Salsa Men Styling:
To Salsa Men Styling πρόκειται για ένα μάθημα που επικεντρώνεται στην κινησιολογία του άνδρα στην salsa. Πιο συγκεκριμένα, στόχος του μαθήματος είναι η βελτίωση της στάσης του σώματος, της κίνησης στο πάνω και κάτω μέρος του σώματος και η βελτίωση της γενικής εικόνας ενός καβαλιέρου όταν χορεύει είτε solo είτε με παρτενέρ. Επιπλέον, ένα μέρος του μαθήματος αφιερώνεται στην εκμάθηση ρυθμού και σε ασκήσεις αυτοσχεδιασμού που αποτελούν βασικό στοιχείο στον χορό του καβαλιέρου.

Μηνιαίες συνδρομές:

Salsa35
Reggaeton20
Kizomba25
Ladies or Mens style20
Εκπτωτικά πακέτα10% στα 2 τμήματα, 15% στα 3 τμήματα & 20% στα 4 τμήματα

Περισσότερες πληροφορίες: τμήμα Γυμναζομένων Χ.Α.Ν.Θ. 231 600 1000 εσωτ. 822 & 821 [email protected]

 

Share This