Επιλογή Σελίδας

Η Kpop κουλτούρα προέρχεται από τη Νότια Κορέα (Korean pop). Ωστόσο η ιστορία μας ξεκινάει πίσω τη δεκαετία του ‘90, όπου εμφανίζονται τα πρώτα Kpop συγκροτήματα ως ένδειξη διαμαρτυρίας απέναντι στην τότε αυστηρή κρατική εξουσία. H Kpop σκηνή έχει επηρεαστεί, τόσο στυλιστικά όσο και μουσικά, σε μεγάλο βαθμό από την Αμερική και πιο συγκεκριμένα από την κουλτούρα της disco και της hip hop. Με τα χρόνια έχει διαμορφώσει τη δικιά της ιδεολογία, η οποία έχει διαδοθεί σε όλο τον κόσμο. Τους πιο κορυφαίους αντιπροσώπους της αποτελούν οι BTS, o PSY κι οι BLACKPINK, τραγούδια των οποίων όλοι έχουμε ακούσει. Κάθε Kpop τραγούδι συνοδεύεται με τη δικιά του χορογραφία με στοιχεία του hip hop, βασισμένη όμως στο δικό της concept και στυλ. Χορευτικά, λοιπόν, αποτελεί άλλο ένα είδος Hip Hop στους ρυθμούς των Kpop τραγουδιών που ικανοποιούν όλα τα γούστα.

Η Δημητριάδου Ναυσικά κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι κάτοχος πτυχίου Hip Hop Degree.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα διαφόρων στυλ του Hip Hop (old school, dancehall, waack, house …) με ειδικευμένους δασκάλους. Παράλληλα, παρακολούθησε σεμινάρια τόσο σε Ελλάδα όσο και σε εξωτερικό (Κορέα) από κορυφαίους χορογράφους του είδους τους.

Από τα 18 της χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το χορό και διδάσκει Kpop χορό, είδος στο οποίο διδάσκεται, σε σχολές χορού της Θεσσαλονίκης. Έχει υπάρξει μέλος διαφόρων ομάδων Hip Hop, Latin και σύγχρονου. Έχει συμμετάσχει σε διαβαλκανικό διαγωνισμό χορού, στον οποίο η ομάδα της έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στο σύγχρονο. Αναλαμβάνει και την προπόνηση τόσο αγωνιστικών όσο και ερασιτεχνικών ομάδων

 

ΠρόγραμμαΤρίτη & Πέμπτη 18:00
Ηλικίες12 ετών+
ΔιδάσκειΝαυσικά Δημητριάδου
Μηνιαία συνδρομή35,00€
Πακέτο  kpop & hip hop50,00€

 

Έναρξη: Τρίτη 8/9/2020!

Κράτηση θέσης για ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα ΕΔΩ

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ΕΔΩ

Share This