Επιλογή Σελίδας

Ο Αθλητισμός της Χ.Α.Ν.Θ. επανεκκινεί!

Από τη Δευτέρα 17 Μαΐου, η Χ.Α.Ν.Θ., σεβόμενη την ιστορία της και την παράδοση των 100 χρόνων στον Αθλητισμό, μετά από απολύμανση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεών της και εκπαίδευση του προσωπικού της, ακολουθώντας τις οδηγίες της επιτροπής των Ιατρών της και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις επίσημες οδηγίες του ΕΟΔΥ και της ΓΓΑ για την ασφαλή επαναλειτουργία, σταδιακά ξεκινά και υποδέχεται τους μικρούς και μεγάλους αθλητές της!

Ξεκίνησαν ήδη οι προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων, στα αθλήματα:

Μπάσκετ, Τένις, Επιτραπέζια Αντισφαίριση, TAE KWON DO, Κολύμβηση, Υδατοσφαίριση, Χάντμπολ, ενώ από την Δευτέρα 17 Μαΐου  επανερχόμαστε σε πλήρη λειτουργία όλων ακαδημιών και των αγωνιστικών τμημάτων των αθλημάτων μας.

Παρακαλούμε τους αθλητές μας, για το ακριβές πρόγραμμα των πρώτων προπονήσεων και για οποιαδήποτε ενημέρωση ή πληροφορία να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Αθλητικού κέντρου,

ΧΑΝΘ  «ΜΙΜΗΣ ΤΣΙΚΙΝΑΣ»  στα τηλέφωνα:

231 600 1000, (εσωτερικά 4810 και 4811)

καθώς και με τους υπεύθυνους των τμημάτων τους.

 

Η οικογένεια του Αθλητισμού της Χ.Α.Ν.Θ. είμαστε όλοι εμείς, αθλητές, προπονητές, γονείς, στελέχη, εθελοντές και θα συνεχίσουμε όλοι μαζί, πιο δυνατοί από ποτέ!

 

(Σχετικές οδηγίες σχετικά με την επανεκκίνηση μπορείτε να διαβάσετε στο παρακάτω link της ΓΓΑ:  http://www.httf.gr/images/Οδηγίες_Ακαδημιών_v4.pdf)

 

#restart #μένουμε_ασφαλείς #μένουμε_ΧΑΝΘ

Share This