Επιλογή Σελίδας

Δεκάδες ευχές, εκατοντάδες συνδέσεις, χιλιάδες συναισθήματα. Η Χ.Α.Ν.Θ. έγινε μια μεγάλη αγκαλιά με αφορμή την διαδικτυακή εκδήλωση που πραγματοποίησε η Διεύθυνση Αθλητισμού για την κοπή της πίτας. Η συμμετοχή και η ανταπόκριση από όλους ήταν συγκλονιστική.

Περισσότερα από 1.000 άτομα(!) μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Χ.Α.Ν.Θ.  αθλητές, προπονητές, γονείς, δάσκαλοι, γυμναστές, έφοροι τμημάτων, επαγγελματικά στελέχη συμμετείχαν και παρακολούθησαν  αυτό το μοναδικό online «ραντεβού» που ένωσε μέσω της τεχνολογίας, όλα τα Τμήματα.

Tο «παρών» μεταξύ άλλων έδωσαν απευθύνοντας χαιρετισμούς οι  αντιπρόεδροι της Χ.Α.Ν.Θ. Δημήτρης  Γκανάκης και Μιχάλης Καλφίδης, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Νίκος Λογοθέτης, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Αθανασία Παντή, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ομάδων Βαγγέλης Ντινόπουλος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Γυμναζομένων Βαγγέλης Γαλούσης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μουσείου Μπάσκετ ο Διονύσης Ανανιάδης όπως και το Μέλος της Επιτροπής Μουσείου Σπύρος Βούγιας.

Την εκδήλωση συντόνισε ο  Διευθυντής Αθλητισμού της Χ.Α.Ν.Θ. Δημήτρης Καραΐσκος (ήταν αυτός που έκοψε την εντυπωσιακή μας πίτα), ο οποίος στην σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στις δεκάδες δράσεις του Αθλητισμού κατά το διάστημα του εγκλεισμού εξαιτίας της πανδημίας, ενώ δεν παρέλειψε να εξάρει την προσφορά των προπονητών, εκπροσώπων τμημάτων και επαγγελματικών στελεχών για το έργο τους όπως και για την εθελοντική συνείδηση που επιδεικνύουν.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν (παραλαμβάνοντας νοερά και εξ αποστάσεως το κομμάτι τους), εκπρόσωποι όλων των τμημάτων και πιο συγκεκριμένα οι: Χρ. Γιαρένης, Ν. Κεραμέας (Μπάσκετ), Ν Σερέτης (Μπάσκετ με Αμαξίδιο), Π. Σδραυκάκης και Α. Αρμουτάκη (Πετοσφαίριση), Α.  Παπαδόπουλος  και Γ.  Βασιλειάδης(Χειροσφαίριση), Ν. Λογοθέτης (Επιτραπέζια Αντισφαίριση), Α. Τασκούδης, Π.Παντής,(Κολύμβηση) Α. Γρηγοριάδης (Ποδόσφαιρο), Δ. Κιακίδης (ΤαεΚβοΝτο), Ολια  Βασιλάκη και Ι. Χρήστου (Ξιφασκία), Γ. Τσαβλακίδης (Αντισφαίριση), Λ. Μαράτος (Τζούντο), Α.Νασούλας, Χ. Τρυφωνίδης (Τοξοβολία),  Γ. Μαχίλης (Υδατοσφαίριση) , Ν. Γιαννοπούλου (Σκάκι).

Το «παρών» έδωσαν και τα Τμήματα των Γυμναζόμενων. Χορού (Ελ.Παπαδρεοπούλου), Προγράμματα Πισίνας(Αθ.Καλιαντζή), Προγράμματα Fitness(Ευρ.Ναουμίδης), Προγράμματα Εναλλακτικής Γυμναστικής(Ρ.Παπαδοπούλου), όπως κι ο Διευθυντής Προγραμμάτων της Χ.Α.Ν.Θ. Δημήτρης Παππάς.

Κομμάτια παρέλαβαν επίσης, η  Υπεύθυνη του Παραρτήματος Καλαμαριάς Μαρίνα Χαραλαμπίδου, η  Υπεύθυνη του Παραρτήματος Ασβεστοχωρίου Μαρία Δατσέρη με την προπονήτρια επιτραπέζιας αντισφαίρισης Ευ. Μπαλίδου.

Τυχερά αποδείχθηκαν από την διαδικασία τα Τμήματα Χορού και Κολύμβησης στα οποία και έπεσε το φλουρί.

Στην διάρκεια της online εκδήλωσης προβλήθηκαν δυο βίντεο, το ένα με στιγμιότυπα από την αγωνιστική δράση της σεζόν (2020), ενώ το άλλο περιελάμβανε μια συνοπτική παρουσίαση του Αθλητισμού της ΧΑΝΘ. Βίντεο τα οποία επιμελήθηκαν οι: Βασίλης Μπόλας(χειροσφαίριση) και Σταυρούλα Διουσλού(κολύμβηση).

Άπαντες ευχήθηκαν την γρήγορη επιστροφή των τμημάτων, αθλητών και προπονητών στον φυσικό τους χώρο, τα γήπεδα όλων των αγωνισμάτων.

Share This