Επιλογή Σελίδας

Η Διεύθυνση Αθλητισμού της Χ.Α.Ν.Θ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λευτέρη Τσόκανο , ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση του ιστορικού τμήματος της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της Χ.Α.Ν.Θ.

Ο Λ. Τσόκανος είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με πτυχίο και πιστοποιημένο δίπλωμα προπονητή από την ΓΓΑ. Ξεκίνησε ως αθλητής αγωνιζόμενος στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη. Το 2002 μεταπήδησε στη Χ.Α.Ν.Θ. την φανέλα της οποίας φόρεσε για 9 χρόνια, πανηγυρίζοντας, μεταξύ άλλων, μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα στο ομαδικό εφήβων, όπως και ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του διπλού εφήβων ενώ  φόρεσε  και την φανέλα της Εθνικής ομάδας σε  Βαλκανικό πρωτάθλημα Εφήβων. Από το 2011 και μέχρι πρότινος ήταν υπεύθυνος προπονητής στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

«Είναι μεγάλη η συγκίνησή μου καθώς αισθάνομαι πως επιστρέφω σπίτι μου. Αγωνίσθηκα στην Χ.Α.Ν.Θ. για 9 χρόνια περίπου, από το 2002 ως το 2010. Έζησα πολλά σε αυτό τον σύλλογο και είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω από τη θέση του προπονητή. Είμαι εδώ για να δουλέψουμε σκληρά, τόσο για να συνεχίσουμε το σημαντικό έργο που γίνεται στις ακαδημίες μας, όσο και για να διεκδικήσουμε νέες επιτυχίες μέσα από τα αγωνιστικά μας τμήματα»,  δήλωσε ο Λευτέρης Τσόκανος.

Για τα αγωνιστικά τμήματα της ΧΑΝΘ σε άνδρες-γυναίκες είπε: «Η γυναικεία ομάδα συνεχίζει την προσπάθειά της στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α1. Η ΧΑΝΘ θα παρατάξει και φέτος μια νεανική ομάδα, έχοντας ως αρχικό στόχο την παραμονή στη κατηγορία, την στιγμή που οι περισσότεροι αντίπαλοί μας έχουν ανακοινώσει συνεργασίες  με ξένες παίκτριες.

Η ανδρική μας ομάδα θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β εθνικής κατηγορίας  και θα παλέψει με στόχο να φτάσει στα μπαράζ ανόδου. Η ΧΑΝΘ είναι μια ομάδα με μακρά παράδοση στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και πρωταρχικός μας στόχος είναι να φέρουμε παιδιά στο πινγκ πονγκ και να  αναδείξουμε νέους αθλητές. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά».

Ο Δημήτρης Καραΐσκος, Διευθυντής Αθλητισμού της ΧΑΝΘ και πρώην αθλητής και προπονητής του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης της ΧΑΝΘ από την πλευρά του δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερα μεγάλη η χαρά μου να επιστρέφει στη ΧΑΝΘ ο Λευτέρης, με τον οποίον έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές ως προπονητής του, στα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της ΧΑΝΘ. Έχουμε πανηγυρίσει μαζί μετάλλια και διακρίσεις, έχουμε ζήσει μοναδικές στιγμές και είναι πολύ όμορφο συναίσθημα για μένα να τον βλέπω να επιστρέφει  ως πρώτος προπονητής στο σωματείο μας.

Έρχεται να διαδεχθεί την Ευτυχία Περρή, η οποία προσέφερε πολύτιμο έργο και είμαι σίγουρος ότι κι ο Λευτέρης θα αφήσει το δικό του στίγμα στην πλούσια ιστορία του τμήματος. Του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο του και θα είμαι δίπλα του να τον στηρίζω καθημερινά».

 

Share This