Επιλογή Σελίδας

Μπορεί η ομάδα χάντμπολ να υποβιβάστηκε φέτος στην Α2, παρά την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν στα πλέι άουτ οι αθλητές μας και το τεχνικό επιτελείο, ωστόσο ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά ήδη ξεκίνησε. Ένα δικό μας ιστορικό στέλεχος, τόσο στο Αθλητικό τμήμα όσο και στο χάντμπολ ειδικότερα, ο Μανώλης Ανδρεαδάκης, θα αναλάβει διευρυμένες ευθύνες στην ομάδα χάντμπολ, πέρα από τις αρμοδιότητες που ήδη έχει στην Οργάνωση. O M. Ανδρεαδάκης τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις:

«Στον ερασιτεχνικό Αθλητισμό ο Οργανισμός ΧΑΝΘ συγκαταλέγεται στους κορυφαίους της πατρίδας μας αποτελώντας κυριολεκτικά έναν τεράστιο σύλλογο. Το μαρτυρά η σπουδαία προσφορά του στην 98χρονη πορεία του, η διαρκής του εξέλιξη και το αισιόδοξο μέλλον που πηγάζει κυρίως από τις διαχρονικές του αξίες.

Το τμήμα χάντμπολ αποτελεί εδώ και 40 χρόνια ένα γνήσιο κομμάτι της μεγάλης ιστορίας του, που με την αδιάλειπτη παρουσία στις εθνικές κατηγορίες, την σπουδαία αναπτυξιακή του δομή, που το κατατάσσει ως 3η δύναμη πανελληνίως, και την σημαντική του προσφορά, δημιουργεί τα εχέγγυα για να συνεχίσει να διαδραματίζει τον ρόλο αυτόν.

Προσωπικά είμαι περήφανος που έχω υπηρετήσει την αθλητική ιστορία της ΧΑΝΘ από πολλά μετερίζια και επαγγελματικά και εθελοντικά αλλά ποτέ δεν έκρυψα την ιδιαίτερη αγάπη μου για το χάντμπολ φορώντας στο παρελθόν τη φανέλα της, καθοδηγώντας την ως προπονητής αλλά και από άλλα διοικητικά πόστα. Αυτό όμως του τεχνικού διευθυντήείναι πολύ ιδιαίτερο και μόνο τιμή μπορεί να προσδώσει στην επιθυμία μου να χαράξουμε έναν νέο δρόμο με τους ανθρώπους που θα πορευτούν δίπλα μου. Και να είστε σίγουροι ότι ήδη έχει σηματοδοτηθεί μια νέα αρχή, που είναι γεμάτη από αισιοδοξία για το παρόν και το μέλλον του τμήματος».

Share This