Επιλογή Σελίδας

Η Διεύθυνση Αθλητισμού της Χ.Α.Ν.Θ. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Χρήστο Ντινόπουλο, τον οποίο και ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην πορεία της γυναικείας ομάδας του βόλεϊ και του εύχεται από καρδιάς καλή συνέχεια στην πορεία του στο άθλημα.

Παράλληλα η Χ.Α.Ν.Θ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο τεχνικό Σωκράτη Τζουμάκα ο οποίος και αναλαμβάνει να καθοδηγήσει το τμήμα στο πρωτάθλημα της Pre League.

Ο Σωκράτης Τζουμάκας (γεννημένος το 1966) έχει αγωνιστεί με επιτυχία (1984-1996) σε Άρη και Ηρακλή ενώ ως προπονητής έχει συνεργαστεί σε ανδρικά και γυναικεία τμήματα με τους εξής συλλόγους: Άρη, ΠΑΟΚ, Ηρακλή, Φίλιππο Βέροιας, Φιλαθλητικό, Λάρισα, Ανατόλια. Έχει κατακτήσει 10 πανελλήνια πρωταθλήματα σε ηλικιακές κατηγορίες ενώ έχει πανηγυρίσει δυο ανόδους  σε μεγάλες κατηγορίες(Α1 με Ανατόλια, Φίλιππο).

«Η Χ.Α.Ν.Θ. είναι ένα ιστορικό σωματείο με αγάπη και μεγάλη παράδοση στον αθλητισμό και το βόλεϊ. Είμαι χαρούμενος που αποτελώ πλέον μέλος της οικογένειας της ΧΑΝΘ, ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε με τη διοίκηση», δήλωσε ο Σ. Τζουμάκας.

Ο υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ και  Πρόεδρος της Επιτροπής Φυσ. Αγωγής και Αθλ. Ομάδων, Ευάγγελος Ντινόπουλος δήλωσε: «Μια πετυχημένη ομάδα ενισχύεται ακόμη περισσότερο βάζοντας ψηλότερα τον πήχη προκειμένου να πετύχει τους στόχους της σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Pre League. Εύχομαι στον Σωκράτη καλή επιτυχία στο έργο του».

Τον Σωκράτη Τζουμάκα υποδέχθηκαν στα γραφεία της Χ.Α.Ν.Θ. ο Ευάγγελος Ντινόπουλος κι ο Διευθυντής Αθλητισμού Δημήτρης Καραΐσκος.

 

Share This