Επιλογή Σελίδας

Η Διεύθυνση Αθλητισμού της Χ.Α.Ν.Θ. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Παναγιώτη Σδραυκάκη  τον οποίο και ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην πετυχημένη πορεία της ανδρικής όπως και της εφηβικής ομάδας του βόλεϊ και του εύχεται από καρδιάς καλή συνέχεια στην πορεία του στο άθλημα.

Η  Χ.Α.Ν.Θ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Στέφανο Νανά, ο οποίος και αναλαμβάνει τις τύχες της ανδρικής ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2.

Ο Στέφανος Νανάς (γεννημένος το 1968 στη Θεσσαλονίκη) επιστρέφει στη ΧΑΝΘ μετά από 31 περίπου χρόνια καθώς διετέλεσε μέλος της ομάδας βόλεϊ της Αδελφότητας την 8αετία 1983-1991. Έχει συνεργαστεί ως προπονητής μεταξύ άλλων με τις εξής ομάδες: Ηρακλής, Ελπίδα Αμπ., Επίκουρος, Πήγασος, Άρης… Ο Στέφανος Νανάς είναι Ομοσπονδιακός προπονητής και πιο συγκεκριμένα κόουτς της Εθνικής Εφήβων.

«Είναι συγκινητικό που επιστρέφω στη ΧΑΝΘ μετά από τόσα χρόνια. Ουσιαστικά εδώ γαλουχήθηκα αθλητικά. Γνωρίζω πολύ καλά και τους ανθρώπους της αλλά και την ιστορία του συλλόγου κι αυτό που υπόσχομαι είναι πως θα κάνω ό,τι μπορώ για να δικαιώσω την επιλογή όσων με πίστεψαν  Λαμβάνω την σκυτάλη από έναν εξαιρετικό συνάδελφο και φίλο, τον Παναγιώτη Σδραυκάκη που έκανε εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια στη ΧΑΝΘ», δήλωσε ο Στέφανος Νανάς .

Τον νέο τεχνικό της ΧΑΝΘ υποδέχθηκαν  στα γραφεία της Αδελφότητας ο Πρόεδρος της Επιτροπής Φυσ. Αγωγής και Αθλ. Ομάδων, Ευάγγελος Ντινόπουλος κι ο Διευθυντής Αθλητισμού Δημήτρης Καραΐσκος.

Share This