Επιλογή Σελίδας

Η Χ.Α.Ν.Θ. και το Μουσείο του Μπάσκετ ήταν ο τόπος συνάντησης του Υφυπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Γρηγόρη Ζαριφόπουλου με τον γνωστό τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό παραγωγό Χρήστο Κιούση για τις ανάγκες συνέντευξης που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα «gazzetta.gr» στο ένθετο «G-Weekend». Το στέλεχος της κυβέρνησης μίλησε για την προσπάθεια ψηφιοποίησης του Κράτους όπως και για την μεγάλη του αγάπη, το μπάσκετ. Ο κ. Ζαριφόπουλος ως λάτρης του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης το οποίο άλλωστε έχει υπηρετήσει ως παίκτης και ως παράγοντας, εξέφρασε ο ίδιος την επιθυμία να επισκεφτεί την Χ.Α.Ν.Θ. γνωρίζοντας τον ρόλο που ιστορικά έχει διαδραματίσει στον αθλητισμό.

Στο Μουσείο του Μπάσκετ τον κ. Ζαριφόπουλο υποδέχθηκαν ο Διευθυντής Αθλητισμού της Χ.Α.Ν.Θ. Δημήτρης Καραΐσκος κι ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Μπάσκετ Νίκος Κεραμεύς. Ο Υφυπουργός  Ψηφιακής Πολιτικής στην διάρκεια της ξενάγησης του ενημερώθηκε αναλυτικά για τις δράσεις της Χ.Α.Ν.Θ. παρέλαβε ενημερωτικό υλικό όπως και αναμνηστικό t-shirt  του Μουσείου.

Ευχαριστούμε θερμά τον Χρ.Κιούση για τα καλά του λόγια, τις εγκωμιαστικές του αναφορές σχετικά με το έργο που επιτελεί η Χ.Α.Ν.Θ. και την επιλογή του Μουσείου ως σημείου αναφοράς για το ελληνικό μπάσκετ.

 Δείτε τη συνέντευξη 

Share This