Επιλογή Σελίδας

Η Χ.Α.Ν.Θ. συνέχισε την παράδοση που την θέλει να δημιουργεί υψηλού επιπέδου αθλητικά events όπως ήταν και φέτος το Ανοικτό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης πανελλήνιας εμβέλειας που διοργάνωσε και φιλοξένησε για 5η συνεχή  χρόνια  σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή Βορείου Ελλάδος.

Το αθλητικό κέντρο Χ.Α.Ν.Θ.-ΗΡΩΝ «Μίμης Τσικίνας» συγκέντρωσε 244 αγόρια και κορίτσια από σωματεία όλης της Ελλάδας σημειώνοντας ρεκόρ συμμετοχών στα open της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Μετά το τέλος των αγώνων ο Πρόεδρος της Χ.Α.Ν.Θ. Ιωάννης Σωσσίδης βράβευσε τον παλιό πρωταθλητή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Αθανάσιο Βάκουλη ο οποίος μίλησε με θερμά λόγια για το έργο της Χ.Α.Ν.Θ. προτρέποντας μεταξύ άλλων τους γονείς να ωθήσουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι αγώνες έγιναν παρουσία του προέδρου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (και ταυτόχρονα Γενικού Γραμματέα Ολυμπιακής Επιτροπής), Μανώλη Κολυμπάδη ο οποίος συνεχάρη την Χ.Α.Ν.Θ. για την  οργανωτική επιτυχία των αγώνων ενώ το «παρών» έδωσε κι ο  Γενικός Γραμματέας της Ε.Φ.Ο.Ε.π.Α. (πρώην πρωταθλητής και επί σειρά ετών γενικός διευθυντής της Χ.Α.Ν.Θ.) Χρήστος Τριγωνάς.

Μεταξύ άλλων απονομές στους αθλητές που διακρίθηκαν έκαναν δυο παλιές δόξες της Χ.Α.Ν.Θ. στην επιτραπέζια αντισφαίριση , οι Νίκος Λογοθέτης και  Γιώργος Πετρίδης , όπως και η αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Χ.Α.Ν.Θ. Ελένη Αθανασιάδου.

Ο Διευθυντής Αθλητισμού της Χ.Α.Ν.Θ. Δημήτρης Καραΐσκος (επίσης πετυχημένος αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο πρόσφατο παρελθόν), ευχαρίστησε αθλητές, προπονητές και συνοδούς για τη συμμετοχή τους, το κοινό που για δυο ημέρες έδωσε δυναμικό παρών στις εξέδρες του Αθλητικού Κέντρου της Χ.Α.Ν.Θ. Ήρων «Μίμης Τσικίνας» όπως και τους συνεργάτες του για την επιτυχία των αγώνων ανανεώνοντας το ραντεβού με την μεγάλη αυτή γιορτή του αθλήματος για το 2021.

Στα αγωνιστικά, την πρωτιά κατέκτησαν ο Κωνσταντίνος Λυκοστράτης στους Νέους άνδρες, ο Γεράσιμος Πετρής στους νέους, η Χρυσή Φωτιάδου στις νεάνιδες, ο Ευστάθιος Μανωλόπουλος στους παίδες, η Λεμονιά Γκαϊντατζή στις κορασίδες, ο Γιάννη Κούτρα στους παμπαίδες, η Βασιλική Μπουλά στις παγκορασίδες και ο Μάριος Σερίδης στους μίνι παμπαίδες.

Συνολικά 17 χορηγοί στήριξαν την προσπάθεια της Χ.Α.Ν.Θ. στην διεξαγωγή του φετινού Πανελληνίου ανοικτού πρωταθλήματος. Αυτοί ήταν οι: εταιρεία 2G Group, την εταιρεία Dole, το κατάστημα Mia Feta, την εταιρεία Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. – Βιομηχανία Μπισκότων & Ειδών Διατροφής, την εταιρεία Θεόνη, τα καταστήματα με είδη επιτραπέζιας αντισφαίρισης LYNX Sports, e-pingpongshop.com, gpsports, τα καταστήματα coffee food & more Cantina Pit Stop, το εστιατόριο pizza bar «HighSchool», το barrestaurant «LesZazous», τα καταστήματα e-shop OptikonXpress, το εστιατόριο Famigliano, το Σύγχρονο Κτηνιατρικό Κέντρο και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και χορηγούς επικοινωνίας της διοργάνωσης Κοσμοράδιο – plusradio και radio More.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε από την Ομοσπονδία της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στις παροχές που η Χ.Α.Ν.Θ. είχε για τους διαγωνιζόμενους. Το site της Ομοσπονδίας (httf.gr) μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Οι άνθρωποι της Χ.Α.Ν.Θ. φρόντισαν για την καλύτερη δυνατή φιλοξενία και μεταξύ άλλων κανόνισαν τα παρακάτω:

  • Οι προπονητές και οι συνοδοί παρέλαβαν τη δική τους διαπίστευση ώστε να μπορούν να μετακινούνται στους αθλητικούς χώρους.
  • Η προθέρμανση των αθλητών γινόταν όλες τις ώρες στην αίθουσα της ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Χ.Α.Ν.Θ. σε συνολικά 8 τραπέζια.
  • Οι αθλητές της κάθε ομάδας παρέλαβαν νερό, φρούτο, συσκευασία με μπισκότα και γιαούρτι με φρούτα.
  • Στους προπονητές των ομάδων προσφέρθηκαν νερά και συσκευασία με μπισκότα, φρούτο και γιαούρτι με φρούτα.
  • Επίσης στους προπονητές δόθηκε γεύμα το Σάββατο και την Κυριακή και υπήρχε ειδικά διαμορφωμένος χώρος για να το απολαύσουν όποια ώρα ήθελαν.
  • Στους διαιτητές της διοργάνωσης προσφέρθηκαν νερό, σάντουιτς, φρούτο και συσκευασία με μπισκότα.• Σε όλη τη διάρκεια των αγώνων βρισκόταν στο γυμναστήριο επιτελείο του Ερυθρού Σταυρού και υπήρχε και το πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο, που διαθέτει η Χ.Α.Ν.Θ. εντός του Αθλητικού Κέντρου.
  • Η Χ.Α.Ν.Θ. πρόσφερε στους γονείς των αθλητών την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν δωρεάν τη σύγχρονη αίθουσα squash στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου ΉΡΩΝ «Μίμης Τσικίνας».
  • Για τους συμμετέχοντες αθλητές διεξάγονταν κάθε μία ώρα κληρώσεις με δώρα: ένα γεύμα στο εστιατόριο «Famigliano», ένα γεύμα στο pizza bar «High School», ένα γεύμα στο bar restaurant «Les Zazous», είδη επιτραπέζιας αντισφαίρισης και γυαλιά ηλίου (από τα καταστήματα Optikon Xpress). Τα ονόματα των νικητών αναρτώνταν στον πίνακα ανακοινώσεων στην είσοδο του Αθλητικού Κέντρου.
  • Η Χ.Α.Ν.Θ. διέθεσε δωρεάν για 4 ώρες στους αθλητές χτες την κλειστή θερμαινόμενη πισίνα της (25m). Τον απαραίτητο εξοπλισμός απλώς, έπρεπε να τον έχουν τα παιδιά.• Εντός του Αθλητικού Κέντρου λειτουργούσε διαρκώς το απόλυτα οργανωμένο καφέ – αναψυκτήριο του γυμναστηρίου».

Περισσότερα σχετικά με τους αγώνες μπορείτε να διαβάσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

http://www.httf.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5374:thavmasmos-gia-tous-nearoys-athlites-sto-5o-anaptyksiako-open-tis-x-a-n-thessalonikis&catid=124&Itemid=7

 

Share This