Επιλογή Σελίδας

Αισιόδοξος για την νέα αγωνιστική χρονιά που ξεκινάει δηλώνει ο Προπονητής του Ανδρικού και Εφηβικού Τμήματος της Χ.Α.Ν.Θ. Παναγιώτης Σδραυκάκης, ο οποίος από την φετινή σεζόν(2020-21), θα έχει την ευθύνη λειτουργίας και των Ακαδημιών.

Θυμίζουμε πως η Χ.Α.Ν.Θ. είναι ο σύλλογος στον οποίο πρωτοπαίχθηκε το άθλημα της Πετοσφαίρισης στην χώρα μας, καλλιεργώντας το με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης  για περισσότερα από 100 χρόνια.

 «Είναι μια χρονιά ιδιαίτερων συνθηκών για όλο τον αθλητισμό. Ευελπιστούμε μέσα από την εφαρμογή των πρωτοκόλλων που αφορούν τον κορονοϊό  να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ιδιαίτερα εδώ στην Χ.Α.Ν.Θ. θέλουμε να κάνουμε την διαφορά», λέει ο Π. Σδραυκάκης.

Σχετικά με τα πλεονεκτήματα του βόλεϊ δήλωσε:

«Πρόκειται για ένα συναρπαστικό ομαδικό άθλημα μέσα από το οποίο το παιδί, πέρα από την διαδικασία της κοινωνικοποίησης, έχει την ευκαιρία να αναπτύξει πολλές δεξιότητες όπως η ταχύτητα, η αντίληψη. Απαιτείται ταχυδύναμη, ομαδικό πνεύμα. Στόχος μας είναι τα παιδιά να αγαπήσουν και να χαρούν το παιχνίδι. Ταυτόχρονα όμως, έχουμε τη γνώση, είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε, να συμβουλεύσουμε να ενισχύσουμε εκείνα τα παιδιά που έχουν την δυνατότητα και θέλουν να κάνουν πρωταθλητισμό και να πρωταγωνιστήσουν.

Οι επιτυχίες των τμημάτων υποδομής της Χ.Α.Ν.Θ., η παρουσία των Παίδων και των Εφήβων μας στο Final-4 ασφαλώς και δεν ήταν τυχαίες». Σχετικά με το ανδρικό τμήμα ο κ. Σδραυκάκης πρόσθεσε: «Πιστεύουμε στο υλικό μας, πιστεύουμε στα νέα παιδιά. Δημιουργούμε μια νεανική ομάδα ο μέσος όρος της οποίας δεν θα ξεπερνά τα 20-21 χρόνια».

Ο Υπεύθυνος του Τμήματος Βόλεϊ, Ευάγγελος Ντινόπουλος από την πλευρά του δήλωσε: «Κανείς δεν μπορεί με ακρίβεια να προδικάσει πως θα εξελιχθεί αυτή η αγωνιστική σεζόν. Υπάρχει προβληματισμός κι αυτό το αντιμετωπίζω καθημερινά από τις συζητήσεις και επαφές που έχω με τα σωματεία με την ιδιότητα και του Προέδρου της ΕΠΕΣΘ. Κάναμε τις κληρώσεις για τα αναπτυξιακά τμήματα ως Ένωση και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά».

Σχετικά με την Χ.Α.Ν.Θ. τόνισε: «Κάνουμε μια νέα αρχή στις Ακαδημίες με τον Παναγιώτη Σδραυκάκη ο οποίος είχε συνεργαστεί μαζί μας και στο παρελθόν από το ίδιο πόστο. Είμαι αισιόδοξος πως η Χ.Α.Ν.Θ. θα πετύχει τους στόχους της , θα προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στα νέα παιδιά που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο βόλεϊ. Διαθέτουμε άρτιες εγκαταστάσεις, εξαιρετικό προπονητικό staff  αλλά και συνθήκες ασφάλειας. Είμαι αισιόδοξος και για τα αγωνιστικά μας τμήματα, το αντρικό και το γυναικείο. Ξεκινάμε με όρεξη , με στόχο να είμαστε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί από πέρσι».

Πληροφορίες για εγγραφές: 2316001000(εσωτερικό 0810-11-12) όπως και στο https://ymca.gr/programmata/akadimia-volei/

Share This