Επιλογή Σελίδας

Πανελλήνια είναι η αναγνώριση του έργου της Χ.Α.Ν.Θ. ,της προσφορά της στον αθλητισμό και την κοινωνία της Θεσσαλονίκης όπως αποδείχθηκε στην Γιορτή των Κορυφαίων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου.

Ο Π.Σ.Α.Τ. τίμησε τη Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης, για τα 100 χρόνια προσφοράς στην κοινωνία μέσω της ενδυνάμωσης της προσωπικότητας και της καλλιέργειας εθελοντικής συνείδησης στους νέους. Την βράβευση στον Πρόεδρο της Χ.Α.Ν.Θ., κ. Ιωάννη Σωσσίδη, έκαναν ο θρύλος του Ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτης Γιαννάκης και η Χριστίνα Αμερικάνου (μέλος Δ.Σ. Π.Σ.Α.Τ.).

Φανερά συγκινημένος ο κ. Σωσσίδης στη διάρκεια της σύντομης ομιλίας του είπε: «Η Χ.Α.Ν.Θ. έχει μια σταθερή διαδρομή, μοναδική, κρατάει ψηλά τη σημαία του ερασιτεχνικού αθλητισμού, η Χ.Α.Ν.Θ. δεν είναι μόνο ένα αθλητικό σωματείο, αλλά ένας κοινωνικός οργανισμός που βοηθάει τη νεολαία να αποκτήσει αρχές και ιδανικά. Ευχαριστούμε θερμά την Προεδρία της Δημοκρατίας που έθεσε υπό την αιγίδα της τους εορτασμούς των 100 χρόνων του Μπάσκετ στην Ελλάδα. Η Χ.Α.Ν.Θ. είναι επίσης αυτή που έφερε το βόλεϊ, υπηρετεί 17 διαφορετικά τμήματα και αγωνίσματα. Εκ μέρους όλων των εθελοντών, των αθλητών, προπονητών, παραγόντων της Χ.Α.Ν.Θ. ευχαριστούμε για αυτή τη διάκριση. Στο πρόσωπό μου τιμώνται τέσσερις γενιές ανθρώπων που υπηρέτησαν τον ελληνικό αθλητισμό».

O Παναγιώτης Γιαννάκης από την πλευρά του αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση, που από παιδική ηλικία είχε αναπτύξει με τη Χ.Α.Ν. Νικαίας.
Το «παρών» εκ μέρους της Χ.Α.Ν.Θ. στην εκδήλωση έδωσαν, πλην του κ. Σωσσίδη, το μέλος του Δ.Σ., Γιώργος Χαλβατζάκης, ο Γ. Διευθυντής της Χ.Α.Ν.Θ., Βασίλης Ιωάννου, ο Διευθυντής Αθλητισμού, Δημήτρης Καραΐσκος. Την εκδήλωση παρακολούθησε και ο Πρόεδρος της Χ.Α.Ν. Αθηνών, Γιώργος Παπαδάκης.

Ευχαριστούμε τον ΠΣΑΤ για την τιμητική βράβευση για τα 100 χρόνια προσφοράς στην κοινωνία μέσω της ενδυνάμωσης της προσωπικότητας και της καλλιέργειας εθελοντικής συνείδησης στους νέους.
#startournext100years ‼️
?????

Η βράβευση της Χ.Α.Ν.Θ. στο 1’ 20΄΄

09Δεκ2019 – Αθλητικά βραβεία ΠΣΑΤ

Share This