Επιλογή Σελίδας

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε σε μια ακόμη διοργάνωση η ομάδα Taekwondo ITF της Χ.Α.Ν.Θ. Η ολοκλήρωση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Taekwondo ITF, όλων των ηλικιακών κατηγοριών, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης  και πιο συγκεκριμένα στο Κονταξοπούλειο δημοτικό γυμναστήριο από 2 ως 5/9/2021, βρήκε την Χ.Α.Ν.Θ. να έχει κατακτήσει 7 μετάλλια και πιο συγκεκριμένα , 1 χρυσό, 1 αργυρό και 5 χάλκινα.

Η συστηματική δουλειά, η καλή οργάνωση και το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στο τμήμα, αποτελούν βασικά συστατικά των επιτυχιών και των αξιοπρόσεκτων εμφανίσεων των αθλητών μας σε σημαντικές διοργανώσεις.

Οι διακρίσεις των αθλητών της Χ.Α.Ν.Θ.

*Χρυσό μετάλλιο:  Σαπουντζάκη Κλειώ, Patern Γυναικών 4-1 Gup

*Αργυρό μετάλλιο:  Παππάς Στέφανος, Sparring Ανδρών, +92kg

*Χάλκινο μετάλλιο: Αθανασίου Λάζαρος, Sparring Ανδρών, -92kg, Σαπουντζάκη Κλειώ, Sparring Γυναικών, -77kg, Κιακίδου Ελένη, Sparring Νεανίδων 16-17, -52kg Κητίδου Γεωργία, Sparing Νεανίδων 14-15, -65kg, Κιακίδου Ελένη, Αργυρίου Βασίλης, Πεχλιβανίδης Νικήτας, Self Defense Νεανίδων 16-17

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, στον προπονητή μας κύριο Γιάννη Ουζούνη, καθώς και στους γονείς για την στήριξη στα παιδιά τους και στο τμήμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This