Επιλογή Σελίδας

Στο πλαίσιο συνεργασίας της Ελληνογαλλικής Σχολής Καλαμαρί και της ΧΑΝΘ, δύο δραστήρια τμήματα αμφότερων των Οργανισμών ένωσαν τις δυνάμεις τους με στόχο να εμπνεύσουν νέους ανθρώπους εν μέσω εγκλεισμού. Ο Δημήτρης Καραΐσκος, Διευθυντής Αθλητισμού και Αθλητικού Κέντρου ΧΑΝΘ, ανταποκρίθηκε με χαρά στην πρωτοβουλία των καθηγητών Φυσικής Αγωγής της Σχολής Καλαμαρί, Μαντώς Γαβριηλίδου και Γιώργου Μπουμπάκη.

Στόχος της συνεργασίας, η  γνωριμία με σημαντικούς προπονητές της ΧΑΝΘ και μέσω της ματιάς τους στη ζωή και της εργατικότητάς τους, να τονωθεί το σθένος, η ελπίδα και η έμπνευση των μαθητών εν μέσω καραντίνας. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, πραγματοποιήθηκε επικοινωνία με τον Δ. Καραΐσκο, πρώην αθλητή και προπονητή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, με σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις στο ενεργητικό του αλλά και με τον Γιάννη  Μαχίλη, προπονητή υδατοσφαίρισης και κολύμβησης παραολυμπιονικών.

Οι κ.κ. Καραΐσκος και Μαχίλης παρουσίασαν τα αθλήματα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και της υδατοσφαίρισης, δίνοντας χρήσιμες συμβουλές στα παιδιά για τον ρόλο του αθλητισμού γενικότερα.

Η γνώση,  η ευαισθητοποίηση, αλλά και η ενθάρρυνση των μαθητών να παραμένουν εν γένει αθλητικά δραστήριοι ήταν ο σκοπός που επετεύχθη.

 

Share This