Επιλογή Σελίδας
Ο προγραμματισμένος 5ος περίπατος στην ΒΙΛΑ ΑΛΛΑΤΙΝΗ (πρώην Νομαρχία) και ΝΤΕΠΩ, μετατίθεται για τη Β’ Φάση του Προγράμματος. Αντ’ αυτού όμως, θα επισκεφτούμε τα Κοιμητήρια της Ευαγγελίστριας, το παλιότερο διασωθέν νεκροταφείο της πόλης, που πέρα από τον θρησκευτικό τους ρόλο, είναι μια κρύπτη στην ιστορία της πόλης από τα τέλη του 19ου αιώνα μέχρι τη δεκαετία του ’70, οπότε και διεκόπη η λειτουργία τους.
Σε αυτό τον περίπατο, που αναβλήθηκε δυο φορές στο παρελθόν λόγω της πανδημίας, θα μας συνοδεύσει ο κ. Δημήτρης Ζυγομαλάς, Δρ αρχιτέκτων, από την Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Κεντρικής Μακεδονίας, την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, ώρα 11:00πμ.
Παρακαλούμε να εκδηλώσετε εγκαίρως ηλεκτρονικά το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή σας στην Ομάδα των Περιπάτων και την παρακολούθηση του περιπάτου μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης 02-12-2021, ώρα 2.00μμ, προκειμένου να οργανωθεί καλύτερα και με ασφάλεια ο περίπατος. Η τελική λίστα θα διαμορφωθεί από τους διοργανωτές και θα ενημερωθείτε εγκαίρως.
• Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του Covid-19 η συμμετοχή θα επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους με πιστοποιητικό εμβολιασμού, νοσήσαντες έως 6 μηνών ή με rapid τεστ 48 ωρών.
• Για την ταυτοποίηση απαιτείται αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης.
• Τήρηση αποστάσεων 1,5 μ. σε εξωτερικούς χώρους και 2 μ. σε εσωτερικούς χώρους.
• Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη σε όλη τη διάρκεια του περιπάτου.
Δηλέστε τη συμμετοχή σας ηλεκτρονικά στέλνοντας email στο [email protected]
Πληροφορίες 2316001000 (εσωτ. 841-842)
ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΧΑΝΘ
Share This