Επιλογή Σελίδας

Πολύ όμορφες, ξεχωριστές, μοναδικές εμπειρίες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μικροί αθλητές της Χ.Α.Ν.Θ. μέλη του ποδοσφαιρικού μας τμήματος με αφορμή πολυήμερο ταξίδι τους στην Γερμανία όπου είχαν την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε φιλικούς αγώνες.

Αναλυτικότερα, η ομάδα μας (αποστολή 24 ατόμων με 10 αθλητές γεννημένους το 2008-09, και 12 γονείς) ταξίδεψε στην Φρανκφούρτη με συνοδούς τους κ.κ. Οικονομίδη(έφορος του τμήματος) και Παυλούδη(Υπεύθυνος της Ακαδημίας). Η αποστολή κατέλυσε στο προπονητικό κέντρο της FC Königstein που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από την Φρανκφούρτη στην πόλη Königstein και διαθέτει ένα πρότυπο αθλητικό κέντρο, στο οποίο μάλιστα η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Βραζιλίας έκανε την προετοιμασία της το 2004 όταν αγωνίστηκε στο FIFA CONFEDERATION CUP που διοργανώθηκε στην Γερμανία.

Στην διάρκεια της 4αήμερης παραμονής της εκεί η  Χ.Α.Ν.Θ. είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε τουρνουά όπου αγωνίσθηκαν επίσης τα κλαμπ των FC KÖNIGSTEIN, WEHEN WIESBADEN, και SG ROSENHOHE.

Επίσης τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε έναν από τους μεγαλύτερους ζωολογικούς κήπους της Ευρώπης, τον Opel Zoo Park, στο Μουσείο και το στάδιο της «Eintracht Frankfurt», αλλά και στο Μουσείο Τεχνολογίας της πόλης.

«Έχουμε εντάξει στον προπονητικό μας σχεδιασμό ταξίδια στο εξωτερικό ώστε να μπορούν οι νεαροί μας αθλητές να διευρύνουν τις ποδοσφαιρικές τους εμπειρίες. Θυμίζουμε πως πέρσι η ομάδα μας ταξίδεψε στην Ισπανία όπου είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα και την Εσπανιόλ, ενώ για το 2020 προγραμματίζουμε ταξίδι με προορισμό την Μαδρίτη», δήλωσε ο Θανάσης Παυλούδης.

Share This