Επιλογή Σελίδας

Δυναμικό παρών στους τελικούς του πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης έδωσαν οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου της Χ.Α.Ν.Θ. Η Αδελφότητα έδωσε το «παρών» σε τέσσερις τελικούς που έλαβαν χώρα στα γήπεδα του Μακεδονικού. Η ομάδα της Κ10 έχασε σε ένα πολύ όμορφο αγώνα με 3-1 από την ακαδημία  «Ντίνος Κούης». Το τμήμα Κ-9 κέρδισε το πρωτάθλημα στα πέναλτι μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι η κανονική διάρκεια του οποίου έληξε 5-5 . Στα πέναλτι η ΧΑΝΘ επικράτησε της ΑΜΣ Νικόπολη με 2-1

Τα τμήματα Κ-8 και Κ-7 κέρδισαν τις ομάδες «Ντίνος Κούης», Μακεδονικό,  ΑΕ ΦΙΛΥΡΟΥ και ΑΟ Πρώτεα Εύοσμου και πανηγύρισαν επίσης τίτλους.

«Είμαι υπερήφανος για την προσπάθεια όλων των παιδιών. Σχετικά με την επόμενη ποδοσφαιρική χρoνιά, έχουμε ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό μας. Την καλοκαιρινή περίοδο θα κάνουμε το καμπ ποδοσφαίρου στις εγκαταστάσεις μας ενώ τον Αύγουστο προγραμματίζουμε να κάνουμε προετοιμασία στον Άγιο Νικόλαο», δήλωσε ο Υπεύθυνος του Ποδοσφαιρικού Τμήματος της ΧΑΝΘ Θανάσης Παυλούδης.

**Η ακαδημία ποδοσφαίρου της ΧΑΝΘ είναι μια από τις μεγαλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα με περισσότερους από 400 αθλητές(ηλικίες από Κ-5 ως Κ-17). Οι προπονήσεις γίνονται στις εγκαταστάσεις μας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην Καλαμαριά. Η φιλοσοφία της ακαδημίας μας είναι οι αθλητές μας να μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου μέσα από το παιχνίδι ενώ η μεθοδολογία των ασκήσεων έχει σκοπό την διαμόρφωση έξυπνων και  μοντέρνων ποδοσφαιριστών.

 

Share This