Επιλογή Σελίδας
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
project
product
Εικαστικά

Εικαστικά

Ζωγραφική για παιδιά

Η δομή του μαθήματος για τα παιδιά ηλικίας 4 έως 8 ετών είναι βασισμένη στην επαφή τους με όσο το δυνατόν περισσότερα υλικά προκειμένου να ανακαλύψουν τη μαγική διαδικασία ανάμειξης χρωμάτων και τη δημιουργική εκτόνωση που προσφέρει η τέχνη της ζωγραφικής.

Παράλληλα δίνονται ερεθίσματα με ποικίλες αναφορές σε τεχνικές και εκπροσώπους των εικαστικών τεχνών, με κατανοητό και εύκολο τρόπο ώστε τα παιδιά να αντιληφθούν αυτό που τους παρουσιάζεται.
Το μάθημα πραγματοποιείται γύρω από ένα μεγάλο τραπέζι με βασικό συστατικό το μπλοκ ακουαρέλλας που καλούνται να το γεμίσουν με τέμπερες, λαδοπαστέλ, νερομπογιά εκτός από τα κλασσικά και δημοφιλή ξυλομπογιά και μαρκαδόρο.

Ο στόχος του μαθήματος διπλός. Αφενός τα παιδιά να αναγνωρίσουν βασικούς κανόνες της ζωγραφικής και την κεραμικής τέχνης, αφετέρου και κατά κύριο λόγο να περάσουν καλά κάτω από ένα κλίμα δημιουργίας, συνεργασίας και επεξεργασίας της φαντασίας, ένα από τα πιο σημαντικά όπλα των καλλιτεχνών που τα παιδιά αυτής της ηλικίας διαθέτουν στο έπακρο.

ΔιάρκειαΟκτώβριος – Μάιος, 1 μάθημα την εβδομάδα από 2 ώρες
Ηλικίες4 έως 8 ετών
Πρόγραμμα18.00 – 20.00
Συμμετοχή40€ μηνιαίως
Διδάσκει

 

Share This