Επιλογή Σελίδας
2. Εκπαιδευτικό σεμινάριο Thai Massage (44 ώρες)

2. Εκπαιδευτικό σεμινάριο Thai Massage (44 ώρες)

390,00450,00

Οι ημερομηνίες των σεμιναρίων 2023-2024 έχουν ανακοινωθεί!

Το Τhai Μassage είναι μια ολιστική πρακτική ευεξίας με ρίζες στο χρόνο 2.500 ετών. Διαμορφώθηκε στην Ταϊλάνδη με επιρροές από την Αγιουρβέδα, την παραδοσιακή ιατρική της Ινδίας, και πλέον τα κλαδιά του έχουν απλωθεί σε όλο τον κόσμο. Πρόσφατα εντάχθηκε από την UNESCO στη λίστα της άυλης πολιτισμικής κληρονομιάς της ανθρωπότητας.

Πρόκειται για ένα μασάζ που περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία τεχνικών – πιέσεις, διατάσεις, κινητοποίηση αρθρώσεων, κρούσεις, ταλαντώσεις – και τις συνδυάζει με υποβοηθούμενες στάσεις γιόγκα. Συνιστά έναν εξαιρετικό τύπο παθητικής άσκησης ενώ είναι γνωστό επίσης ως εφαρμοσμένη γιόγκα. Πραγματοποιείται σε ειδικό στρώμα στο πάτωμα, με άνετο ρουχισμό.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο του Κέντρου δια Βίου Μάθησης της ΧΑΝΘ εισάγει τους συμμετέχοντες στις αρχές του Thai Massage προσφέροντας ένα στέρεο θεωρητικό υπόβαθρο, απαραίτητο για την πρακτική ενασχόληση με την αρχαία αυτή τέχνη. Ταυτόχρονα, έχει βιωματικό χαρακτήρα δημιουργώντας ένα προσεκτικά δομημένο πλαίσιο εξάσκησης για εξοικείωση με  βασικές τεχνικές του Thai Massage. Παρουσιάζονται τεχνικές σε όλες τις τέσσερις θέσεις: καθιστή, ύπτια, πλάγια και πρηνή. Η εφαρμογή των τεχνικών, στο σύνολό τους, αντιστοιχεί σε μασάζ διάρκειας περίπου τριών ωρών.

Απευθύνεται σε αρχάριους αλλά και επαγγελματίες του χώρου που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις δεξιότητές τους με νέες τεχνικές μασάζ. Επίσης, συστήνεται σε δασκάλους Yoga και Fitness που επιθυμούν να εντάξουν στις υπηρεσίες τους αγγίγματα μασάζ.

Πρόγραμμα

1ο σεμινάριο

Σάββατο 2 & Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023, 9πμ-5μμ

Σάββατο 9 & Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023, 9πμ-5μμ

2ο σεμινάριο

Σάββατο 30 & Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, 9πμ-5μμ

Σάββατο 6 & Κυριακή 7 Απριλίου 2024, 9πμ-5μμ

Η δια ζώσης εκπαίδευση συμπληρώνεται με 10 ώρες τεκμηριωμένης πρακτικής άσκησης και μια 2ωρη ατομική συνεδρία με την εκπαιδεύτρια, κατά την οποία οι εκπαιδευόμενοι  εφαρμόζουν σε αυτή τις τεχνικές που διδάχθηκαν. Έτσι εξασφαλίζεται ότι θα λάβουν την απαραίτητη εξατομικευμένη ανατροφοδότηση για τελειοποίηση των ικανοτήτων τους.

Η δίωρη ατομική συνεδρία προγραμματίζεται σε συνεννόηση με την εκπαιδεύτρια.

Εισηγήτρια: Έλλη Καμήλαλη

  • Advanced Thai Massage Practitioner (600hrs, Lotus Palm Canada) 
  • Yoga Instructor (E-RYT 200, RYT 500)
  • Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων από το ΕΟΠΠΕΠ

Υλικό: 1. Εγχειρίδιο με σημειώσεις και φωτογραφίες (σε ηλεκτρονική μορφή)  2. Βιβλίο Τhai Massage Εύχρηστες Τεχνικές (σε έντυπη μορφή)

Γλώσσα: Ελληνική

Αριθμός Θέσεων: Μέχρι 10 άτομα, με ελάχιστο τα 6.

Τόπος Υλοποίησης: Κεντρικό Κτίριο ΧΑΝΘ, Ν. Γερμανού 1, Θεσσαλονίκη Τ.Κ. 54621

Διάρκεια: Τέσσερις 8ωρες συναντήσεις + 10 ώρες πρακτικής άσκησης, με καταγραφή σε κατάλληλο έντυπο που εξετάζεται από την εκπαιδεύτρια + 2 ώρες ατομικής συνεδρίας κατόπιν ραντεβού, μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης και της πρακτικής άσκησης.

Συμμετοχή: 450€ (2 δόσεις των 225 ευρώ)
390€ προπληρωμένο
390€ για ανέργους, φοιτητές και όσους έχουν παρακολουθήσει στη ΧΑΝΘ τα σεμινάρια Thai Massage: Εύχρηστες Τεχνικές ή Thai Massage Self & Partner (2 δόσεις των 195€)

360€/άτομο για διπλή κράτηση (2 δόσεις των 180€/άτομο)

50% έκπτωση για επανάληψη του σεμιναρίου

Κόστος ετήσιας εγγραφής μέλους ΧΑΝΘ: 15€ Δείτε τα προνόμια ΕΔΩ

Κόστος 2ωρης ατομικής συνεδρίας: 50€ (πληρώνεται την ημέρα της συνεδρίας)

Πιστοποίηση: Με την ολοκλήρωση του προγράμματος παρέχεται πιστοποίηση κατάρτισης από το Κέντρο δια Βίου Μάθησης 1 (ΚδΒΜ1) της ΧΑΝΘ.

Φορέας Πιστοποίησης: Κέντρο δια Βίου Μάθησης της ΧΑΝΘ

Το Κέντρο δια Βίου Μάθησης της ΧΑΝΘ αποτελεί το νέο δυναμικό φορέα των Επιμορφωτικών Προγραμμάτων της ΧΑΝΘ.

Είναι εξειδικευμένο στην Εκπαίδευση και κατάρτιση ενηλίκων και πιστοποιημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού) με αριθμό Μητρώου 2101758.

Το ΚδΒΜ ΧΑΝΘ, αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για τους ενήλικες που θέλουν να ενισχύσουν ουσιαστικά τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους στη συνεχώς μεταβαλλόμενη και ανταγωνιστική σύγχρονη αγορά εργασίας. Σκοπός μας να παρέχουμε στους σπουδαστές μας τα εφόδια που χρειάζονται για την επιτυχία τους.

Ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής ΕΔΩ

Επικοινωνία:

6975 932034 [email protected]

231 600 1000 εσωτ. 822 & 821 [email protected]

Τι είπαν για το σεμινάριο όσοι συμμετείχαν 

Χαίρομαι πολύ που παρακολούθησα το σεμινάριο του THAI massage από την Έλλη Καμηλαλη. Η οργάνωση και η διδασκαλία ήταν εξαιρετικά, η ύλη πλούσια και άρτια δομημένη και η συνεργασία μαθητών και δασκάλας άψογη!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!  

Σίσσυ Παπαδοπούλου

”Όταν κάποια στιγμή αισθάνθηκα ότι θα ήθελα στη ζωή μου να επιμορφωθώ ως δασκάλα γιόγκα , να κάνω κάτι για τον εαυτό μου, να κάνω κάτι για την υγεία μου ….να εμπλουτίσω τις γνώσεις για αυτοθεραπεία, να γεμίσουν πάλι οι μπαταρίες μου… έτσι ώστε να έχω κάτι παραπάνω να δώσω στους μαθητές μου τυχαία πέρασε από τα ματια μου το σεμινάριο της Έλλης στην ΧΑΝΘ… ενστικτωδώς γράφτηκα στο σεμινάριο και όλες οι παραπάνω επιθυμίες μου εκπληρώθηκαν!! Ευχαριστώ Έλλη για αυτά που μας προσέφερες και τη ΧΑΝΘ για τα καινοτόμα και πάντα πρωτοποριακά βήματα.΄΄

Ουρανία Πατρονοπούλου ΚΦΑ και δασκάλα γιόγκα

”Νιώθω πολύ χαρούμενη που διάλεξα αυτό το σεμινάριο. Η Έλλη μέσα σε δύο Σαββατοκύριακα μας έδωσε αρκετό υλικό έτσι ώστε να μπορούμε να υποστηρίξουμε μόνοι μας αρκετές συνεδρίες Thai massage. Αν και οι πληροφορίες του σεμιναριου ήταν αρκετές, κατάφερα να τις αφομοιώσω χάρη στην πρακτική που κάναμε εκεί όλοι μαζί. Επίσης, η Έλλη μου έδειξε πολλές κινήσεις Τhai τις οποίες πρόσθεσα στα μαθήματα γιόγκα που προσφέρω, ενισχύοντας έτσι την ποιότητα του μαθήματος μου αλλά και την αλληλεπίδραση με τους μαθητές μου.”

Ευγενία Αργυρίου

”Πέρα από τις γνώσεις που μου έδωσε αυτό το σεμινάριο, μου έμαθε πως η βαθιά ελεύθερη αναπνοή σε συνδυασμό με την εφαρμογή κατάλληλων τεχνικών μασάζ έχει άψογα αποτελέσματα ευεξίας! Με ταξίδεψε στην ιστορία του Thai massage και μου αποκάλυψε τις πολλαπλές σύγχρονες εφαρμογές της αρχαίας αυτής πρακτικής. Όλα αυτά με οδηγό τη δασκάλα μου την Έλλη, η οποία αγαπά τόσο πολύ να μοιράζεται τη γνώση και το πάθος της για το Thai massage που σε μαγεύει!  Συστήνω ανεπιφύλακτα αυτό το σεμινάριο σε όσους σπουδάζουν φυσικοθεραπεία ή ασχολούνται με το αντικείμενο. Εμένα προσωπικά με βοήθησε πολύ, μου έδωσε τεχνικές που μπορώ εύκολα να συνδυάσω με ότι ήδη γνωρίζω από το χώρο της φυσικοθεραπείας.  Μαζί με μια αξιόπιστη πιστοποίηση.”

Κυριάκος Παπαγεωργόπουλος

”Η εμπειρία μου στο σεμινάριο ηταν μέσα στο κλίμα που περίμενα. Η εισηγήτρια είναι γνώστρια του αντικειμένου και δίνει μεγάλη βάση στο να είναι επεξηγηματική και στο να δίνει μια σφαιρική εικόνα της τέχνης.”

Daniel Palacký

”Οι καλύτερες εντυπώσεις γι’αυτην την ιδιαίτερη εμπειρία! Αψογη καθοδήγηση στην εξάσκηση επιλεγμένων τεχνικών για όλο το σώμα με παρα πολλά οφέλη για την υγεία.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους!το καλύτερο Thai massage με την καλύτερη δασκάλα!!”

Θ.Χ.

”Το σεμινάριο Thai massage που παρακολούθησα ήταν μια πολύ καλή και όμορφη εμπειρία, αποκομίσαμε νέες γνώσεις. Σαν ομάδα και προσωπικά ο καθένας, με μια δασκάλα  με υπομονή και επιμονή να μας μεταδώσει όσο το δυνατόν  περισσότερο υλικό και να φωτίσει τις σκέψεις μας για περαιτέρω γνώσεις σε επόμενες  εκπαιδεύσεις τέτοιου είδους που  πολύ ευχαρίστως  θα ξανασυμμετέχουμε. Ήταν σωστά κατανεμημένα το πρόγραμμα έτσι που να είναι  αρκετό το θεωρητικό και το εργαστηριακό κομμάτι, χωρίς να κουράζει, ενώ ταυτόχρονα οι δεξιότητες να αφομοιώνονται σχετικά  εύκολα με όσες επαναλήψεις χρειάζεται ο καθένας. Ευχαριστώ και εύχομαι  τα καλύτερα  και στα επόμενα σεμινάρια.”

Έφη Δροσούδη

”Ένα σεμινάριο για όλους έμπειρους και μη με πλούσιο υλικό, πολλή πρακτική άσκηση και υπέροχο κλίμα!!! Η Ελευθερία σαν δασκαλα πολύ υπεύθυνη σε αυτό που κάνει, μεταδοτική και διαθέσιμη πάντα από την αρχή μέχρι το τέλος.”

Φάνης Π.

H δασκάλα μας Έλλη Καμήλαλη διοργάνωσε άψογα το σεμινάριο και μας πρόσφερε άρτια εκπαίδευση πάνω στο Thai massage. Επίσης, από την προσωπική μας συνέδρια αποκόμισα ακόμη πιο εξειδικευμένες γνώσεις. Προτείνω το σεμινάριο ανεπιφύλακτα σε όλους !

Κουτρωνα Βασιλική

 

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: ,
Share This